Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç almak için rapor oranımızı yükseltebilir miyiz?

hll.ibo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
babam 10 sene önce yüksek tansiyondan dolayı beyin kanaması geçirdi ve buna bağlı olarak sol tarafından kısmı felç geçirdi ama sol ayağı biraz aksıyo gibi olsada
yürüyebiliyor daha bun felçtende 1-2 sene sonra diyalize düştü ve 7 sene diyalize girdi şu an böbrek nakli oldu durumu iyi biz nakil olduğumuz hastanedeki bir hastadan %90 özürü olanlara ötv indirimiyle araç alındığını duyduk bizde araç almaya karar verdik nakilden sonra rapor almak için hastaneye başvurduk bize % 87 rapor verdiler bu raporu yükseltebilirmiyiz diye internetten araştırdım ama birçok presüdür var gibi neyse dedik paramız kadar bişey alalım dedik bayiye gittik konuşurken bide raporu bayiye soralım dedik oda rapora baktı bu yükselir hiç merak etmeyin dedi bize daha dün bir müsşteri geldi %50 olan raporu ötv indirimiyle rapor alcaz diye ilk rapor aldıkları hastaneye başvurmuşlar oran %90 olmuş hastalıklarında hiçbir değişiklik olmadığı halde ama internette araştırdığımda bu yükseltmenin bu kadar kolay olmadığını anladım benmi yanlış düşünüyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi

Benim bildiğim sol ayakta bir engel varsa, raporda otomatik vitesli araç kullanabilir diye ibare koyarlar ve rapor oranına bakılmaksızın ÖTV indirimli araç alabilirsiniz..ve de herhangi bir aparat takılmadığı için aracı herkes kullanır..

sol ayağındaki aksaklık çok fazla değil raporda zaten düz zeminde yüreyebilir yazıyor birde bişey sorucam babamda prostat çıktı rapor aldığımız zaman yoktu salı günü ameliyat olucaz ama bu özürlülük oranını değiştirimi hani bizim oran %87 % 90 olurmu

heyet raporunda ne kadar doktora girerseniz o kadar kardır..Bir yerden mutlaka 3 puan daha alırsınız sanırım

benim merak ettiğim şey şu acaba bayinin dediği gibi bu oran raporu aldığımız hastaneye tekrar başvurmamız üzerine kolayca değişebiliyormu

engelli raporunu hastane yükseltebilirmi

yeni engelli raporu aldık süresi yok sürekli rapor
ben bişey duydum araştırdım böle bişey varmı cevap bulamadım
bu oranı raporu aldığımız hasteneye tekrar düzeltilmesi için başvursak
rapora ekleme falan yapılırmı yoksa sağlık müdürlüğüne gidip itirazmı etmek gerekiyor
lütfen bilenler yardımcı olsun bizim için çok önemli

Üst Alt