Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç almak istiyorum, rapor oranım %89'da kaldı. Nasıl itiraz edebilirim?

smnfrt

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2016 yılında sağlık raporu için başvuru yapmıştım,%88 verilmişti.otv için yeterlı olmadı,bu yıl tekrar başvuru yaptım,2023 de bır ameliyat olmuştum,değer yukselır dıye başvuru yaptım,pskıyatri%80 kbb 4 görme 2016 da%26 iken bu yıl %3 verildi endokrın 20 beyın cerrahi 12 ortopedi 18 oranında puan verdıler,ayrıca urolojı 20 puan vermiştı ,heyet başkanı sildi.

sızden bir ricam olacak benım rapor oranım %89 olarak çıktı,açıklama da tüm sosyal haklar ve ÖTV vasi tayini gerektırır yazılmış bu ne demektır.bu konu ıle ılgılı bulgusu olan bılgı verırse sevınırım

Ötv siz araç zaten alamazsınız oran 90 olmalı kendi başına karar veremediğiniz için vasi tayini istenmiş olabilir

Biz böyle birşey için başvuru yapmadık ,sadece ÖTV için başvuru yaptım.rapor itiraz için nereye başvuru yapmalıyım? Aynı hastaneye mi?

İtiraz etmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

raporunuz 89,25 ten 89 çıkmış.

Göz 3 yerine 6 verseydi raporunuzun oranı 89,58 den 90 olacaktı.
Ya da kbb 4 yerine 7 verseydi raporunuzun oranı 89,58 den 90 olacaktı.
Ya da üroloji sadece 3 verse yine 89,57 den 90 olacaktı.

bana göre engelin 40 ı 50 si olmaz ama sizin ki katmerli yazık olmuş.

-----------------

İtirazı ilçe ya da il sağlık müdürlüğüne yapacaksınız. Sizi gittiğiniz hastane dışında başka bir hastaneye sevk edecekler. Yeniden bütün birimleri dolaşarak yeni bir rapor çıkartacaksınız.
Dediğiniz gibi ya gözden ya da ürolojiden 3 puan daha ekletebilirseniz rapor oranınız 90 olur.

@ucuncubahar,

Uroloji de 29 puan vermişti ,heyet başkanı endokrınle baglantılı diye aynı olamaz puan diye 20 puanı sildi,biri hormanel ,testıslerimde küçülme varmış . Bunu yapması normal mi? Endokrin vermiş puan uroloji veremez dedi. Kardıyolojiye yolladı. Orada puanlamayandeger bırsey çıkmadı,evrakları tealımmederken tekrar tamam gidin dedi olumlu bir ıfadeyle az bir puanla olmayacagını söyledik,fakat verilmemiş puan 4 aydır ugraşıyorum oradan oraya tahlıl görüntuleme vs, bizlere bu kadar eziyet niye?

Üst Alt