Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç almam emeklilığimi etkiler mi?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
Sizce tavsiye edermisiniz ben pek sıcak bakmıyorum ama sizlerin görüşünüzü alabilirmiyim. Sıcak bakmadıgım durum ise vergi indirimiyle emekli olcam allah nasip kısmet ederse 2. yıl sonra. Ama emekliligimi etkilermi acaba bilgilerinizi istiyorum arkadaşlar yardım için yazın.

Araç almakla emekliliğin ne ilgisi var sorunuzu tam anlayamadım.

Ufukalp

Şu konu kafama takılıyor vergi indiriminden aldığım rapor psikiyatri ve işitmeden aldım ortapedik rahatsızlık olmasına rağmen oran vermediler. Araç için alacam raporda ise psikiyatri işitmeden değilde sadece ortapetik rahatsızlıktan almak istiyorum sağ ayak polio sekeli sıkıntı burada takıntı burda iki rapor catışırsa sorun olur diye düşünüyorum diyerki bölümler sağlam yazdırcam sadece oetapedik engelimi dile getircem araç almak için

Son düzenleme:
hiç kafanıza takmayın, ayrı mezraların olayı bu. emeklilik ve araç alımı raporları birbirini etkilemez.

ötv için alacağınız rapordan maliyenin hiçbir bilgisi olmaz merak etmeyin. vergi indirimi aldığınız rapor ayrı ötv raporu ayrıdır.içiniz rahat olsun.

furkan-)
Yanlış hatırlamıyorsam sizin sürekli bir vergi indiriminiz var, bu durumda başka amaçlarla alacağınız rapor vergi indiriminizi etkilemez.
Yalnız bir tavsiyede bulunayım, psikoloji tamam ama işitme kaybınızı saklayıp sağlam yazdırmayın derim.
İşitme kaybınız ehliyet değişiminde ortaya çıkacak ve belki komisyonda işitme cihazı ya da kör nokta aynası gibi kodlar yazılırsa raporlarınız arasındaki çelişki size tescil aşamasında sorun çıkarmasın, tamam sorun olmayabilir ama olabilir de.

Üst Alt