Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV’siz araç kullanımına dair yeni bir düzenleme gelmiş | 1 Nisan 2025

OturanBoğa

Yönetici
Konular
681
Reaksiyonlar
1,722
Sanırım tek değişiklik olmuş, o da “suistimal var” diye bir taraflarını yırtar gibi yapıp suistimale neden olan %90 ve üzeri raporla araç alanların araçlarını istisnasız herkesin kullanılabileceği, kurala bağlanmış!
Ulan hani buydu suistimal, herkes yaşlısı adına araba alıp kullanıyordu da sizler bunu dert ediyordunuz ve bunu düzeltmek için kural koymuştunuz, ne oldu?
Orijinal dokümana ulaşan olursa lütfen bizlerle paylaşşsın.

1 NİSAN ŞAKASI OLSUN 1 NİSAN😄😄

Yurt içinden alınan ve özel tertibatı olmayan engelli araçları, herhangi bir kısıtlama olmaksızın kullanılabilir. Engelli yakınları veya herhangi biri bu aracı kullanacağı gibi özel bir yetkilendirme veya noter işlemi de gerekmez.

Arkadaşım siz olayın farkında değilsiniz. Adamların amacı ÖTV siz araç suistimali değil. Tek bir amaçları var engelli sürücüleri trafikten çektirmek, Ehliytet hakkı vermiyorlar, Ehliyeti olanların ehliyetlerine sudan sebepler ile el koyuyorlar. Senin ehliyetine tek bir doktor kararı ile el koyulurken itiraz edersen sadece Ankara için önce Kırıkkale ye gönderiyorlar sonra Samsun'a gönderiyorlar her ikisinin de olumlu sonuçlanması durumunda ehliyetini geri alıyorsun. Engellileri öldürmekten başka amaçları yok. Engelliler onlar için sadece yük başka bir şey değil.

@OturanBoğa,
Tam olarak anlamadım! Haberde herhangi bir sınırlama yok diyor!! Yani aracımı, yanında ben olmaksızın herhangi biri kullanabiliyor mu?? Akrabalık şartı da olmaksızın!

1 nisan şakası değil umarım @OturanBoğa

bahsi geçen maliyenin yazısını bulamadım. haber yeni ama içeriğine kaynaklık eden asıl belgeye ulaşamadım

@hozgul,
1 Nisan Şakası ise çok yakışıksız olmuş. Alay ediyor o gazeteler demek Engelli ile

Resmî dayanağı nedir iddia ile Aslı astarı olmayan şeyler itibar etmeyiniz boyle birsey olsa yolu yordamı yöntemi bellidir bakan açıklasa bile produsur uygulanmadan yasalaşmadan bu isler oyle yürümez boş haber

Üst Alt