Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç vermemek için sürekli engel çıkarıyorlar!?

Ozcan6600

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
16
Merhaba Arkadaşlar ortapedik %54 engelliyim raporum yeni ve özel tertibat notu var

b sınıf özel kodlu ehlıyetimide 2 ay uğraşarak aldım,ve bugun ötv siz araç için başvurdum

rapor ok ehliyet ok ama yeni yokuşumuz karşıma çıktı ve vergi dairesi tarfından onaylanmadı

neymiş efendim ehliyet raporuda isteniyormuş, kardeşim ehliyet için nufus dairesi raporu

komple alıyor ve size örnek vermiyor neyseki fotoğraflarını çekmişim tekrar onaylanmasını beklıyorum

ötvesiz araç vermemek için inşallah yeni yokuşlar çıkmaz

ehliyete dair raporu yeni aldıysanız, e nabız üzerinden raporu görebilir ve örneğini alabilirsiniz.

logos

teşekkürler öneriniz için .eskiydi malesef lazım olur diye resimlerini çekmişdim buldum göderdim tekrar onay bekliyorum

şimdilerde araç bulmakta zor.
umarım en kısa zamanda halledersiniz.

hangi ildeki vergi dairesi istiyor ehliyet raporunu.zaten kodlar yazıyor yeni ehliyette.

neymiş efendim ehliyet raporuda isteniyormuş, kardeşim ehliyet için nufus dairesi raporu

komple alıyor ve size örnek vermiyor neyseki fotoğraflarını çekmişim tekrar onaylanmasını beklıyorum

ötvesiz araç vermemek için inşallah yeni yokuşlar çıkmaz[/QUOTE]

Üst Alt