Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oy veremeyen var mı?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Ben veremedim..merdivenler vardi...Sistemde ve eve gelen kagitta engelim yazdigi halde...onceden defalarca bildirdigim halde oy veremedim....

ben neneyi üçüncü kata kadar sırtımda taşıdım ve en çok mağduriyeti o yaşadı, ömrü hayatı boyunca refah partisi çizgisinde mufazakar dindarlara oy atan nene bu sefer hükümetin karşıtı olan bir partiye oy attı. hükümet, televizyonlar da yaşlıların ve engellilerin evine kadar gelip oy kullandıracağız demişti ne oldu yalan oldu. bence engelliler şuan ki, hükümete tepki oyu atmamalılar.

Rica etseydiniz acaba bir yardım eden çıkmaz mıydı?

özellikle chp'den parti görevlileri taşıyorlar engellileri ama akp arazi çünkü suçlarını biliyorlar. ortopatik engelli nasıl üçüncü kata çıkıp oy kullanacak ?

CHP çok duyarlı bu konularda

Bizim İzmiri yüzde yüz chp kazanır,hizmet konusunda sıkıntılar olsa da çok şükür bi yolsuzlukları görülmedi duyulmadı,en azından ortalıkta kasetleri gezmiyor

Eyup Etken nerden biliyosun durumu sandiktakilere bildirmedigimi...Ayrica buranin belediyesi mhp ve chpnin elinde....Akparti alirsa sorunlar duzelecek insallah

Unfelliq, fan boyluk yapıyorsun yine :) ben gördüğümü söyledim. oraya gelen engellilere mhp görevlileri de ilgileniyor ama en çok chp görevlileri ilgileniyor. ak parti, arazi.... sandıkların başında duruyorlar sadece etliye sütlüye karışmıyorlar. yalan söyleyen sensin. burada kaç tane ortopatik engelli var oy kullanırken rezilliklerini bir anlatsınlar bakalım. hani akp, engellilerin evine gelecekti her türlü yardımı yapacaklardı oy vermeleri için. aldıkları nefes yalan.

bu arada çok merak ettiysen söyleyeyim ben chp'ye oy atmadım ama nene'ye chp'ye oy attırdım tepki oyu için.

en azından senin peşinde koştukların gibi yalan konuşmuyor otomatiğe bağlamış gibi. chp, bazı konular da geride kalmış olabilir eleştirirsin ama akp den daha dürüst ve yardımsever olduğu tartışılmaz. ben chp'li değilim, Osman Pamukoğlu Paşa'yı destekliyorum.

Bende kullanamadım oyumu, çünkü bugun çalışıyorum :(

Ne diyecekler karga tulumba sirtta tasiyalim diyo herkes ya ben genc bi bayanim sirtta kucakta tasinamam tabiki geri dondum beddualar ederek

hayal; pardon ama yaş kaç desem, sakıncası yoksa tabi ki....

benım okulda gırış katta rampa, sansorde vardı 2.kattaydı bastıkçıktık, ta kaşeyı yuvarlakları kaçırmadan 12 den vurabılen varmı ?
2 cızgı arasıda sayılodur heralde yoksa duruma gore mı karar verılıcek bunlardan herşey beklenır .
1,1,2015,-12,31,2015 arasındındakı herkesın maaşı kesılecek hala malum kişilere oyveren varsa 9 aysonra burda hıç aglamasın maaşım gıttı nereye baş vururum gıbı boş muhabetler yazmyın gıdenler bıdaha baglatamyıcak.

hayal, sana son derece hak veriyorum. nene 90 yaşındaydı üç kişi taşıdık.

Sizin bu durumunuzun sorumlusu AKP'dir. CHP görevlileri zaten yardım etmeye çalışmış. Kime beddua ettiğinizi sanıyorsunuz? Oy vermek isteyen insan bir yolunu bulurdu o gün. İşin kolayına kaçmışsınız. Bu arada ben tam ortaya damgayı vurdum 3'ünde de, ama bazı kişiler çok fazla zorlanmış, sürekli taşırmış. Belki de gafil avlandıklarından dolayıdır. Verilen kaşenin üstü ve altı ovaldi fakat kenarları düzdü. O düzlüğü tutturduktan sonra yuvarlağa denk gelişini de ayarlarsanız hiçbir sorun kalmıyor.

arkadaşlar bende veremedim kapıya gelenlerin yanına bile gitmediler illa içeri geleceksiniz dediler bulunduğum yer 135 secmenin bulunduğu bir köy isteseler yapardılar iş güzarlık yaptılar gecen secimde evimde kulanmıştım

Arkadaşlar ben kullandım ve sizde keşke kullanabilseydiniz inanın sırtımda taşırım hepinizi . Ben size gözlemlediğim bir detayı anlatayım metrobüs ile İstanbul ` da işe giderken hiç görmediğim bir detay gözüme çarptı seçim yaklaşıyor diye AKP hemen güvenlik kabininin yanına tekerlekli sandalye koymuş. Daha önce inanın yoktu.

Yasimin ne onemi var yaaa cok mecbur kalmadikca asla ama aala kendimi sirtta tasittirmam ben yaa psikolojim bozuluyo....

Conservator Yani Tugce isimli sahis sana diyorum sen yuruyebildigin icin isin kolayina kacmissiniz dersin tabi...Ben defalarca mailler dilekceler yazdim...devlet mwmuruyum ustelik ben...Ben asla isin kolayina kacmadim...Oyle gorup bilmeden ahkam kesme!...

inanın sırtta taşınma olayına inanamıyorum. böyle bir olay varsa o yüksek seçim kurulunun işgüzarlığıdır.

arabayla giderken oy kullanacağım yerde, işin kolaylığına kaçıp belki kullanırım dedim. gittiğim yerde her partiden adam vardı. birisine sordum; ''nasıl oy kullanabilirim''diye. inanın herkes yanımada çoğaldı. 2 tane t.sandalye varmış. ben olmaz, kendi sandalyemi alıp geleyim dedim. bir tanesi bekle abi 1 dk. dedi. gitti ve sandık görevleriyle geri döndü. ve oyumu arabanın içinde kullandım :).

orada. kime oy vereceğiniz belli değilse, herkes yardıma geliyor, hatta yarışıyorlar birbiriyle.
ama elbette senin oy vereceğin parti belli ise, rakip partinin size yardım etmesini bekleyemezsiniz. çünkü her partiden o kadar temsilci bulunuyor sandıklarda.

damga vuruırken, hedefi tam tutturmaya gerek yok. oradaki yuvarlağın 1/3 oranında içindeyse. yani vurduğunuz damganın üçte biri yuvarlağın içindeyse, oyunuz geçerlidir.

* bu arada. oy kullanmaya saat 16 da gitmiştim. evimede çok yalın yerdeydi. sandıkta oldukca sakindi.

Özellikle verilmiş gibi tüm 65 yaş üzeri ve engellileri asansörü olmayan okulun 3. katına vermişler. Sandık görevlisi de insan sıfatında dolaşan bi yaratık.. onca insanın ricasına rağmen "ya buraya gelecekler ya da oy kullanmayacaklar ya da oy atacağınız partililere söyleyin çıkartsınlar " diyen bi şerefsiz..Tabii 65 yaş üstleride iki büklüm bi nine , felç bi dede ve bende polislerin yardımıyla çıkıp oyumuzu kullandık.. Sadece bizim sandığın başkanında varmış bu öküzlük diğer sandıklarda yardımcı olunmuş insanlara...

Üst Alt