Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öz-lena medikale Meyra akülü araç motoru gönderdim..?

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
İYİGÜNLER,aRKADAŞLAR

hüseyin elegelmez oz-lena medikal hakkında bilgisi olan varmı? ben kırıkkaledeym. meyra aracm motor kayşı kopmuuştu,buraya yazarak haber verdim.h.elegelmez beni aradı kayş var,motoru gööönderin dedi.ggönderdim.

kişi hakkında bilgim yok. fakat ne zaman gönderdiğini ve ne söylediğini yazarsan, en azında yorum yapabilirim.

çok yüksek ücret alıyor

Yüz lıraya olacak tamiri 500 lıraya yapıyor,benden söylemesi.Sağlam fırmalar var yardımcı olalım.

slm

bana gönder burda var dedi,hemen almanyadan kayş geldi taktık 400 tl postaneden at derlerrrr.yani malı görmeden para der.sadece hüseyin elegelmez der.kayş bu kadar pahalımı?
napıyım arkadaşlar arabasız kaldm,motor yok.
arkadaş çelik, lamira ne?

iyi günler

yok kardeş,sandığın gibi değil öz-lena,sadece kim olduğunuzu öğrenmek istedim,öğrendim.
sen 1.numaralı tamircisin engelli dostusun.
yani saygım var özlenaya.
ben kırıkkaledeym.motor içiinde kayş kopunca sıkışmış,çıkartmak için kurcalanmış herhalde,napıym,ama sağol yaptığın için.
ücret çok yüksek neolur indirim yap.
başka yerlere göndermedim yemin ederim.sadece kopan kayşı yolladım.oda bulunmadı beynini kırkkalede yaptrmştim.
ben hiç internetten alışverş yapmadm,kusura kalma özlena.

sağol

özlena medikal süper tamirci

arkadaşlar ben kırkkaledeyim.meyra akülü aracımın motor kayşı koptu,aLLAHTAN İMDADIMA ÖZLENA MEDİKAL YETİŞTİ.
motorumu gönderdim.Allah razı olsun,sağolsun.
motorumu onarmış.herkese tavsiyem özlanayı arayın.aracınız için.

ben ramazan kaya. bu özlena yani hüseyin ele gelmez çok .... esnaf sadece para için yapamayacagı bişey yok
tavsiyem bi şey almadan önce çok iyi düşünün ve bu medikali tercih etmeyin

özlena medikal...

selamun aleyküm .
arkadaşlar özlena medikal hakkında soru sorarak bu mesaja ulaşırsanız gerçekten çok şanslısınız. ben sizin gibi şanslı değildim. özlena medikal tarafından dolandırıldım. size sadık bir müslüman kardeş tavsiyesi. iyice araştırın...

valla arkadaslar yazılarınızı takip ettim benden söylemesi hüseyin elegelmez denen tamirciye tropiy marka arabamı bıratım 1 senesonra geririye aldığımda aküleri sökülmüş beyni kurcalanmış fişleri kesilmiş olarak geri alabildik telefonlara çıkmıyor hep kaçamak cevaplar verdi durdu benden söylemesi kaynarcada bir usta var senol kaya diye onu tavsiye edebilirim iyi günler

Üst Alt