Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ozaprin ve citol kullanan var mı?

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
Üzüntü bunalıma girdiğim için😢
2. defa yine psikiyatriye gittim bunları yazdı
Kullanan varmı
Sakinlik veriyor mu nedir yan etkileri var mı
Lütfen bilgi veriniz teşekkür ederim

ozaprin uyku yapar günde 1 tane yazılmışsa akşamları kullan

1 ay kullan geçmezse gel dedi
Ne yapacaksa
sabah 6 ya kadar düşünüyorum uyamam gece.
Oda ağır travmadasın bunu atlatman gerekli
İlaçları yazdı

Bu ilaçları kesersem Normale döner mıyım

Citol kullan sadece.

Doktor seni deney tahtası yapmış.

Travma yaşayan birine ozaprin yada risperdal gibi ilaçlar verilir mi.

Ozaprin içeriğinde olanzapin bulunan antipsikotik bir ilaçtır. Ozaprin şizofreninin akut ve idame tedavisinde ve pozitif belirtiler ile negatif belirtilerin önde geldiği diğer psikozlarda kullanılır. Ozaprin orta derece ve ağır manik dönemlerin tedavi edilmesi için kullanılmaktadır.

Zorro

@Kağan55
Doktor bana teşhis tanı koymasın ben iyiyim.
Yalnızım anne ve babasızlığa nasıl alışırım bilemiyorum.

Halada kullaniyorum
ne bitmez ila çlarnış, öğle citol yarım mg
Akşam ozaprin yarım mg.

ben kullandım hiçbir işe yaramıyor ilaçlar insanın duygu ve düşüncesini değiştirmez aksini iddia eden ne kadar psikiyatri varsa gelsin tartışalım
duygu durumunda değişiklik istiyorsan kısa vade için yer değiştir uzun vadede ise bağ bahçe ile uğraş kullanmadığım ilaç kalmadı duygularımda değişiklik olmadı senede 2-3 defa tatile çıkıyorum mis gibi geliyor (cinsel ilişkiye gir faydasını görürsün)

Bende Walter Arkadaşa Katılıyorum Herşey Beyinde Bitiyor İlaçlarımızı Kullanalım Ama Kendimizi Eve Hapsetmeyelim Tatil Orman Deniz Bunlar İnanın İnsana Çok İyi Geliyor Eğerki İmkan Var İse Senede.3 4 Kez Tatile Çıkmanızı Öneriyorum Saygılar Efem...

Zorro şizomu oldun şizoların günahını aldın etme bulma dünyası ;);););););)

Üst Alt