merhaba bülent bey daha önce yazıştık engelli vergi indirimine başvurduğum ve beklediğim süreç de ..vergi indirimim geldi bugün onaylanmış ama anlayamadım rapor hangisi , bi aslı gibidir olarak yolladığım engelli raporunun ön yüzünde maliyenin kaşeleri var yazı açıklama yok.bir de iş yerine hitaben yollanan basit bi yazı ;
""Iş yerinizde çalışan ilgili kişinin
Umraniye ElitimHastanesi tarafından düzenlenen l7,l0,20l6 tarih ve 2715
sayılı raporun, Gelir idaresi Başkanlığı Merkez Sağlık Kurulunca incelendigi ve çalışma
gücünü %43 oranında kaybettigine karar verildiği ve adı geçenin ücretlerinin
vergilendirilmesinde 193 Sayrh Gelir Vergisi Kanununun 3l' inci maddesinde yer alan
(üçüncü) derece engelli hizmet erbabı için tespit edilmiş bulunan engellilik indiriminden
başvuru (l8.0l.20l7l tarihinden itibaren faydalandırılmasının gerektiği Gelir idaresi
Başkanlığının l.04.20l7 tarih ve 415479143632 sayılı yazısıyla bildirilmiştir.
Bu nedenle. adı geçenin rapor aslı ek de gönderilmiş olup rapor aslının ücretliye teblig
edilmesi ile bagvuru (l8.0l.20l7) tarihinden itibaren (üçüncü) derece engelli hizmet erbabı
igin tespit edilmiş bulunan engellilik indiriminden faydalandırlmasını rica ederim""
şimdi vergi indirim belgesi bu mu oluyo? ne bi oran ne bi sürekli mi değil mi yazısı .ben engelli raporu gibi daha resmi bi yazı bekliyodum vergi indirim belgesi başlıklı bi rapor ?