Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel bir bankada çalışıyorum. Artan rahatsızlıklarımdan dolayı emekli olmak istiyorum

Zübeydegng

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba , öncelikle teşekkür ederim Kurmuş olduğunuz platformu bazı bilgilere ulaşmaya çalısırken buldum . Sizlerden yardım rica edeceğim .

25 yıldır özel bir bankada çalışıyorum, emekliliğime yaklaşık 24 ay gibi bir süreç var . Ancak yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle mesleğimi devam ettirmekte ciddi bir sorun yaşamaktayım .
2010 yılında boyun fıtığı ameliyatı geçirdim . 2016 yılında bel fırığı aradan bir yıl geçmeden oturmanın basısı nedeniyle 2. Bel ameliyatı hem nüksetti hemde vida koymak zorunda kaldılar. Sağ el sinir sıkışmasından bir ameliyat oldum şimdi yine kasılmalar ve spazm lar geçiriyorum ameliyat olmam gerekiyor .
Bunların dışında diyabet hastasıyım , hipertasiyon ve hipotiroit , kalp ritim bozukluğu bulunmakta ve hepsi için kurumumdan ilaç raporluyum .

Sgk ya bağlı değiliz özel emekli sandığına bağlıyız ve artık 24 ay daha çalışacak güç olmadığından emekli nasıl olabilirimi araştırıyorum .

Bana da yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursanız minnet duyarım . Şimdiden teşekkürler .

bireysel olarak devlet hastanesinden veya universiteye gidip saglik kuruluna engelli raporu icin basvurun.randevusu en yakin hastahaneyi secin. tum doktorlari o gun gezecek raporlarinizi ibraz edeceksiniz.ortapoedi dahiliye fizik tedavi goz gibi .ne varsa ortaya cikacak.sonucu baltazara gore hesaplayip verecekler..40 ve ustu gelirse calistiginiz isyerinden alacaginiz orada calistiginiza ait belge ile bulundugunuz vergi dairesine basvurup evraklari teslim ediyorsunuz.ankqra saglik merkez kuruluna gidiyor 2 veya 3 ay icinde geri donuyor .ayni zamanda evis ten de takip ediyorsunuz.isyerinize evrak geldiginde vergi indirimini kazanmis oluyorsunuz 40 ve ustu gelirse..emeklilik icin kurumunuza ve sgk ya basvuru basliyor...

diabet tip 2 20 puan gibi..tansiyon 10 kolestrol 10 puan.fizik tedaviden puan alirsiniz.kardiolojiden puan alabilirsiniz.karaciger yaglanmasi 15 gibi. vs vs..puan cetvelleri internette mevcuttur.

Bende sizin gibi özel bir bankada çalışıyordum. Sağlık sorunları nedeniyle 1.5 ay önce emekli oldum. Bireysel olarak hastanden randevu aldım ve heyete girdim. apomek in bahsettiği şekilde yani. Sonra vergi indirimini maliye onayladı ve süremi de doldurmuş olmam nedeniyle erken emekliliğe hak kazandım. 6 ay içerisinde sonuçlandı.

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için ziya58 , apomek .

Üst Alt