Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel bir bankadan malulen emekli oldum. EKPSS ile atanacağım. Emeklilik..?

ahal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ;
Böbrek nakilliyim %80 sürekli özür raporum var .
Sigorta başlangıç tarihim 1991 ,ve 2002 yılında 2200 gün prim ile Banka emekli sandığından malulen emekli oldum .(506 sayılı kanunun geçici 20.maddesine göre kurulan sosyal güvenlik vakfı)[FONT=Tahoma] 506 sayılı kanunun geçici 20. maddesine göre kurulan bir sosyal güvenlik vakfıdır.)[/FONT]
Ekpss de memur olarak atamam yapıldı . Şu anda güvenlik soruşturmasının sonuçlanmasını beklemekteyim.
İşe başlarsam malulen emekliliğimin bitip bitmeyeceği ve tekrar emekli olmak için ne kadar daha çalışmam gerektiği konularında bilgi verebilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim .

ahal

Malulen emekliliginiz ssk dan mi yoksa kamudanmi emekli oldunuz sskdan ise emekliliginiz devam eder ayrica calusarak maasinizi alirsiniz sayet kamudan emekli iseniz kidem tazminatiniz atandiginiz tarihten itibaren baslar emekli maasiniz kesilir

@jeans42
Bir kamu bankasının emekli sandığı .
(506 sayılı kanunun geçici 20.maddesine göre kurulan sosyal güvenlik vakfı)kontrolünde (denetiminde ) faaliyet gösteriyor ve ben emekli olurken SSK nın onay vermesiyle emekli olmuştum .

ahal

Malulen emekliliğiniz sonlandırılmadan kamuda çalışamazsınız. Emeklilik sonlandığında, yeniden emekli olabilmek için yeni statünün şartlarına tabi olacaksınız. Ya da şöyle söyleyeyim, evet, memur olduktan sonra dilediğiniz zaman başvurup yine malulen emekli olabilirsiniz. Ama bu sefer maaş hesabı yeniden yapılır. Şu anda ne kadar maaş alıyorsunuz bilmiyorum, %40 azalacaktır diye korkarım!

@OturanBoğa verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim .

Ben emekli olurken 2002 yılında %60 ile emekli olmuştum .Şimdi tekrar emekli olursam daha düşük bir orandan mı emekli olacağım ?

Çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum ama bir problem olur da emekli olmak zorunda kalırsam diye soruyorum .

ahal

Emekli maaşları geçen her gün düşüyor. Şimdi maaşınızı sonlandırıp bir kaç yıl sonra yeniden emekli olduğunuzda bugünkü aylıktan daha düşük aylık bağlanacağından emin olabilirsiniz. Maalesef durum bu.

Üst Alt