Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel bir park alanını kullanabilmek için ne yapabilirim?

metinisa

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Ben her iki bacakta polio sekeliyim. Evime yakın bir spor salonuna yazıldım. Hem kondisyon hem de hareket kazanmak için gidiyorum. Bana çok faydası oluyor. Salon, lüks bir apartmanın zemin katında, binanın arka tarafında, otoparkı müsait fakat otoparkın otomatik kapısı var. İçeriye yabancı arabalar almıyorlar. Aracımı dışarıda park etmek zorunda kalıyorum. Otoparkın içerisine çim taşı döşendiği için yürümekte zorlanıyorum, hele yağmurlu havada arabadan salona ulaşmam çok güçleşecek.
Apartmanın kapıcısına yönetici ile görüşmek istedim. Salonu işletenlerde kapının anahtarı var ben geldiğimde içeriye park etmeme yardımcı olmaları için yöneticiden izin istedim. Apartmanın sakinleri dışında hiç kimseye izin veremeyeceklerini söylediler. Otopark çok büyük ve müsait. Haftada 2 gün 2 saat kalacağım süre için bile izin alamadım.
Bu durumda yasal haklarımız var mı? Nereye başvurabilirim.

Bence işletme sahibi ile yöneticinin yanına git,mutlaka olumlu yanıt vereceklerdir.

Üst Alt