Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel bir şirkette çalışıyorum. Sigortam bugün başladı. 2022 maaşımı çekebilir miyim?

samsunlu34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir buçuk aydır özel bi şirkette çalışıyorum sigortam bugün başladı. 2022 maaşını kestırmem ıcın 3 ay sürem var ben bu ıs yerınden cıksarsam 2022yı cekersem ne olur cekebılırmıyım?

geriye dönük 1 yıl içinde 90 gün sigorta ödemediğiniz takdirde maaşınızı çekmenize bi sakınca yok

diyelimki bu maaş dönemi sigortam var hala işteyim yine çekebilir miyim 90 gün olmadıysa

şayet çekerseniz geri ödersiniz başımdan geçtiği için söylüyorum dilekçe vererek maaşınız iptalini isteyiniz ve bankaya yatan parayı çekmeyeniz.

Evet 1 ay sonraki aralık dönem maaşını çekmeyin fazlasıyla geri odetirler .hemen iptal ettirin.

bakın ben yeni memur oldum 2022 maaşına bir ay kalmadı eeğr maaşı şimdi iptgal ettirirsem 2 aylık hakkım onlarda kalıyor eğer beklersem maaş yatarsa onların bir aylık hakkı bende kalmış oluyor ben diyorum gelecek ay yatan engelli maaşını aldıktagn sonra engelli maaşını kaldırayım ya da başka adil bir yok ya da prösedür ü bilen varsa sötylerse sevinirim hem benim hakkım onlara geçmesin hem onların ki bana istediğimsadece bu ne yapmalıyım şimdidien tşk elr ....

siirtli56 2022 maaşını iptal ettir dilekçe ver parayı çekme cezasıyla ödetirler. eğer fazla fazla ödemek istiyorsan bilemem ama dikkat et .memur olduğun kayıtlara geçmiştir zaten maaşı çekersen cezalı duruma düşersin pişman olacağın iş yapma.

34MEMO68;

Aynen benimde başıma geldi SSK lı olduğum sistemden gözüküyor,bende o aya kadar hak ettiğim yatırılmış heralde diye çektim çekmez olaydım geri iade etmek için o çektiğim parayı 1 sene uğraştım üstüne düşmeyipte yeseydim eğer o parayı onlar fark ettiklerinde faiziyle alacaklardı benden.Vezne deki memur iade ettiğine dair makbuzunu sakla 5 sene dedi ne olur ne olmaz diye akıl verdi halen saklıyorum geri iade makbuzunu :)

anladım tşk elr yani 2 aylık hakkım onlarda kalacak neyse tşik lr bir de son soru dilekçeyi nasıl verecem yardımcı olursanız sevinirm şimdiden tşk ler .aşamlı anlatın dilekçeyi nereye verecemö ? ne yazacam vs .

Üst Alt