Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel bir yöntemle skolyozu gerilettik

anestezi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Halk arasinda omurga egriligi olarak bilinen skolyoz rahatsizligi olan hastalar 5069093328 nodanulasabilirsiniz. 12 yasindaki kizim da 9 ay once skolyoz rahatsizligi oldugunu teshis ettik. 18 derecede oldugu icin egzersiz,yuzme,barfix, sporlarini yaptik.6 ay sonra derecenin 22 dereceye ciktigini ogrendik. Bize korse onerdi.2 ay taktik .bunun yaninda birde baska bir sey uyguladik ve dr. Kontrolunde derecenin 3derece geriye dustugunu yani duzelmeye gittigini soyledi.

Inandirici gelmiyormu neden mesajlar siliniyor

Hocam bu konuda allah kimseyi evladiyla sinav etmesin.

Lutfen ihtiyaci olanlar ozelden ulasirlarsa bilgi aktarabilirim.

Arkadaşım ne uyguladığınızı yazın bakalım ona göre yorumm yazalım bizde ....

Hocam uyguladigim seyi yazamam mail atarsaniz size yazarim

Bu kadar gizli olma sebebini anlamış değilim ...

Hocam gizlilik degil herkes inanmaya bilir.ben ve tavsiye ettigim kisiler kullandilar ama her kullanana ayni derecede etki etmeye bilir.egzersiz,yuzme,barfix ,korse,ve besin takviyesi ilave kullandim.bu urunlerin gorevi damar yapisini iyolestiriyor,kireclemeyi cozuyor,kemillerin ve vucudun eksik olan minarellerini yerine koyarak omurganin duzelmesine destek oluyor veya en kotusu ilerlemeyi durduruyor Ama hocam bu urunler allahin izni ile etki gosteriyor.tabiiki inanmaya biliriz. Benim baska carem olmadigi icin denedim.allah sifa versin.

Hissediyorum bana guluyorsunuz.ben saglikciyim.agizdan alinmayan hic bir ilac veya urun ne kemik yapisina nede kan degerlerine faydasi olur.ama bizim sagligimiz ucuz sonuca bakmiyoruz fiyatina bakiyoruz.insanlik icin faydali olmaya calisiyorum.isterseniz bu mesaji silebilirsiniz sayin yonetim.

20 YAS ve kucuk VE 30 ve daha dusuk DERECE OLANLAR benim tecrubeme dayanarak diyorum.ameliyatsiz iyilesme ihtimali var veya derece en aza inebilir.allahin izni ile.dua edin insallah.

tavsiyelerimizi dikkate alan olursa allahin izni ile fayda gorebilirler.

İnanmak bir çok şeyi başarmaya yeter ancak eğri bir omurgayı besinlerle düzeltmek biraz mantıga aykırı geliyor. Ki skolyoz tedavisinde korsenin bile faydası %100 kanıtlanamamışken. Bu işin şu anda ÜST düzey skolyozlar için çaresi ameliyat. Kimse ne kendini nede başkasını kandırıp umut vermesin. İnşallah bir gün biri çıkarda bu hastalığı ameliyatsız düzeltme yöntemini bulur. Ama bu yöntemin yenilecek besin olduğunu hiç sanmıyorum.

Allah hepinize acil şifalar versin.

Skolyoz ile mucadele sadece egzersiz,barfix,yuzme,korse degildir.bunlarin yaninda destek bitkisek urun kullanmak gerekiyor.bu soyledige inananlar ve ya denemek isteyenler bana ulassinlutfen ben yogunum fazla vaktim.alkah herkeze sifa versin.profilimi incelerseniz benim calisma asamalarimi gorecektir.

Kanit isteyen denesin ileri derece demiyorum.20 yas alti ve 30 derecenin alti icin denemek isteyenlere tavsiye ederim.umut vermiyorum .25 derece olan biri ilerlemesine goz yumacaksa kendisi bilir.allah tan korkarim kimseye yalan yere umut vermek istemem sifa allahtandir.3 yildir bu urunler uzerinde arastirma yapiyorum ve onerdigim bir suru rahatsizlik olumlu sonuc verdi cok sukur.beni yanlis anladiniz ben aktar degilim.dikkate almaya bilirsiniz.tesekkurler.

Evet inanmak guc dogru, umut vermedigim icin talep az biliyorum ama gercek kacinilmazdir.inananlar bize yeter.allah tum hastalara sifa versin.

Doktorların tıpın bulamadını biz insanlar buluyoruz madem buldunuz dogru yöntemi açık açık yazınki herkez görsün okusun ona göre karar versin inanıp inanmamaya sizlere

Neden gizli kalmasını sağlıyorsunuz hala anlamsız insanlar merakta kalıp size mi gelsin kusura bakmayın ancak bu şekilde ticaret kokusu var gibi bilgi paylaşımını neden düşünmüyorsunuz bu gizem neden...

Hayir bana gelmesinler.maddi menfaat gutmuyorum.ama her sey burada acikca yazilmaz.onerilerimi duymak isteyenlere ozelden mail atarlarsa yonlendirebilirim.belkide sahtekar birisi olabilirim.taktir sizlerin.Aracinizi kendiniz tamir etsenize neden sanayiye goturuyorsunuz.diploma eger cozumse aracinizi kendiniz tamir edeceksiniz.Saygarimla.

:D olur ederiz kardeş sanayiye gitmeyiz :D harbi ticaret ağzı yaptın ...

Ben ne pazarladığınızı değil KAÇ PARAYA SATTIĞINIZI soracağım!

Hem skolyoz tedavisi göreceksiniz, hem de ne olduğunu sır gibi sakladığınız bir otu "şifa Allahtan" diyerek pazarlamaya çalışacaksınız, sonra bu otun kemikleri, damarları falan tedavi ettiğini söyleyeceksiniz, üstelik bir de "SAĞLIKÇI" olduğunuzu dile getireceksiniz.

Kusura bakmayın da, sağlıkçı derken ne iş yapıyorsunuz? Anestezi teknisyenliği mi? Eğer öyle ise tedavi edici yöntem kullanma yetkiniz olmadığını, bunun suç teşkil ettiğini de bilmeniz lazım.

Ha! diyorsanız ki, ben bir yöntem buldum, gelecek vaadediyor, hem başkaları yararlansın, hem ben para kazanayım... O zaman o yöntemi 250TL para verip tescil ettirirsiniz, bir üniversiteye gidip üstünde çalışma yaptırırsınız, insanlığın hizmetine sunarsınız.

Aksi halde ben bir doktor olarak buradan beleşe tavsiyede bulunuyorum... Para pul istemiyorum. Bol bol nane-limon için... Allah'ın izniyle her derdinize iyi gelir. Şifa verirse de, vermezse de Allah'tan...

Eger insanlara bi faydası varsa favdalı olacak bişeyse gizliden degil direk buraya yazılması gerekiyorki insanlar görsün anlasın biliçlensin

Üst Alt