Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanım ibareli ehliyet ile otomatik vites mi almak zorundayım?

harbisinan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bende h ehlıyetı bulunmakda ehlıyetımde ozel tertıbatlı yazmakda. Benbu ehlıyet ıle otomatık arabamı almak zorundayım yanı acıl yardım

Otomatik araca tahminim özel tertibat taktırman gerek.Ehliyette yalnız otomatik vitesli araba kullanabilir yazması gerek.Benim bildiğim otomatik vites özel tertibat olarak geçmiyor.

SOL KRONİK OTİT. Sag isitme normal solda orta itik + sol el bılekte dorsoflexion kaybı her ıkı ayak bılegınde ankiloz(rom yok) H SINIFI SURUCU OLUR.ELDEN KUMANDALI ARAC ALIR. Oy birligi ıle karar verıldı. RAPORUMDA BU YAZMAKDA... EHLİYETIMDE ISE ÖZEL TERTIBATLI OTOMOBİL. Yazmakda arkadaslar yardım edın lutfen

Ben bu ehliyetle ozaman manuel alabılırım . Otomatik vites falan yazmıyor tek yazan tertıbatlı dıyor

Peki ben bi kac araba firmasına gıtdım h ehliyetim bulunmakdadır dedım beni neden hemen otomatik arabalara yonlendirdiler

Otomatik viteste şöyle bir olay var tam otomatik ve yarı otomatik, tam otomatik viteslerin kullanımı çok kolaydır. Gerçi alışırsanız yarı otomatiklerde iyidir. Fakat zor alışabilirsiniz. Otomatik vitesli araçlar diğerlerinden biraz daha pahalıdır. Siz seçin hangi sebepten ötürü otomatik vitese yönlendirdiklerini artık. :) Günahlarını almak gibi olmasın ama belkide ellerinde satamadıkları aracada yönlendirmiş olabilirler. Bunu herkese yapıyor olabilirler bir çok sebebi olabilir. Kapitalizm acımasızdır arkadaş...

Başlığıma fikirlerini söyleyen olursa çok sevineceğim. http://www.engelliler.biz/forum/tek...-bir-sandalye-icin-fikir-ve-yorumlariniz.html

Normal şartlarda otomatik zorunlu olması için ehliyetde otomatik viteslimi yazar pekı benim ehliyetimde ver.tarih. (H (otomobil) ) kullandıgı cihaz ve protezler özel tertibatlı otomobil yazmakda

Ben ozaman 0 araç alırken otomatik almak zorunda degılım anladıgım kadarıyla

Manuel araç almalısınız, donanımlı olacak yalnızca.

Yardımlarınız için çok çok teşekkur ederim . Bu siteyi bulmasaydım araba firmaları bana otomatik vitesli araç sataçaklardı

özel tertibatlı otomobil

Arkadaşlar h ehliyetim var raporumda sadece ozel tertıbatlı yazmakda ben bu rapor ıle dacia sandero DUZ vites almak istiyorum buna tertibat nasıl yapdırabılırım sakaryada oturmakdayım

Benim raporda da h sınıfı ehliyet alır. özel tertibatlı elden kumandalı araç kullanabilir yazıyor. Ehliyetimde de sadece özel tertibatlı otomobil yazıyor, yani ben düz vites ötv indirimli araç alabilirmiyim elden kumanda yaptırarak ?

Arkadaşlar burada dikkat etmeniz gereken, araç alımı için aldığınız raporunuzun çok açık ifadeler içermesidir. Kendimden örnek vereyim, benim sağ ayakta problem var ve hiç hayatımda otomatik araç kullanmadım kullanmayıda sevmem işin doğrusu, yıllar önce araç raporu için dr diyor ki bana illa otomatik vites olacak ve fren ve gaz sol ayağa uyarlı olacak. Raporunuz bu şekilde düzenlenmiş ise asla manuel araç alamazsınız. Bende doktora itiraz ettim adam inat ediyor istediğimi yazmıyor. Sonra dedim ki hocam ben yeni araç alacak biri değilim arabamı değiştiriyorum ve ben yıllardır manuel araç kullandım ve Allaha şükür daha ufak bir kaza bile yapmadım. İnanın ben otomatik araçla kesin kaza yaparım alışık değilim. Biraz yalvarma biraz masumiyet ile raporumu şöyle yazdı; fren ve gaz sağ elden kumandalı manuel araç ile, fren ve gaz sol ayağa uyarlı otomatik araç kullanır.

PEKİ ARKADASLAR BEN SEAT İBİZALARA BAKDIK NORMAL FİYATI 34.200 OTV SİZ KADEVESİZ 21.000 yazıyor otv kdv den tamamen muafmıyız yanı ben bu aracı 21.000 tl ye albılırmıyım

Üst Alt