Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı aracım ille de benim üzerime mi kayıtlı olmak zorunda?

Edom

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
peki adıma kayıtlı ve tertibat taktırdığım aracı yakınımın adına kaydedebilirmiyim?

@OturanBoğa

adıma kayıtlı olan araçtan dolayı engelli maaşım kesildi müracaat ettiğim yer bana aracı adından çıkar dediler bende kanun gereği çıkartamam desem de geçiştirdiler bu yüzden emin olmak için sordum teşekkür ederim.

ehliyetimde soldan gaz pedalı ve otomatik vites yazıyor başkasının adına olan otomatik şanzıman araca soldan gaz pedalı taktırıp kullansam proje falan çizdirmeden trafikte bir sorun yaşarmıyım?

Edom

Kullanamazsınız. Özel donanımlı aracın ruhsatında bu donanım işli olmak zorunda.

Merhaba OturanBoğa bir sorum olacak yardimci olursaniz cok tesekkur ederim.
Benim H sinifi ehliyetim var ve özel tertibatli otomobil yaziyor. Ben buna istinaden yurt disindan gumruksuz engelli araci getirdim fakat 10 yil dolmadan aracim bozuldu sanayiden cikamaz hale geldi. Satisinida yapamadigim icin.
Aracada ihtiyacim var esimin uzerine 2.el araç alsam benim ehliyetimde yazan ozel tertibati Tseden proje onaylatsam trafikte sorun yasar miyim ?

bordomavi41

Bu konuda net bilgim yok. Ama teorik olarak donanım takılamaması için hiç bir neden, buna mani hiç bir düzenleme yok.

Üst Alt