Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı aracımla sürüş eğitimi verebilirim..?

aylina

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
elden gaz ve fren aparatlı aracım var. aynı zamanda otomatik vites. ilgilenen arkadaşlara saat ücreti karşılığında ders verebilirim. böylece araç almayı düşünüpte karar veremeyen arkadaşlar araba kullanmayı denemiş olurlar.
teşekkürler

Fikir çok güzel... bu konuda hiç arayan oldumu sizi. Kurs almak isteyen....

Arkadaşım harikasın. Gerçekten büyük bir eksikliği gideriyorsun. Severim böyle güzel fikirleri.

Peki sürüş eğitimini nerde vericeksiniz.Sanırım trafikte.Ancak o aracı sizden başkasının kullanması yasak değilmi ?

trafikte olmaz boş alanda verebilirim ama bende ilk önceleri böyle öğrendim sonra trafiğe çıktım

Bu Girişiminizden Dolayı Tebrik Ederim,Peki Saatlik Ücret Ne Kadar Aylin Hanım... Bu Konuda Bizleri Aydınlatırmısınız,Saygılar...

H ehliyet

slm aylin size nasıl ulaşıcaz özelden cebinizi yazarsanız sizle görüşmek isterım bilgi için

ben anadolu yakasındayim inan bunu okuduğumda çok sevindim çünkü bende böyle bişiyi araştırıyordıum.telinizi özelden verirseniz ararım sizi

ücret nedir 1 saatlik öğrene bilirmyim uygunsa bende ders almak istiyorum

Üst Alt