Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı otomobille direksiyon eğitimi alabileceğim kişi veya yerler var mı?

serpilg

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba
geçen yaz H tipi ehliyetimi aldım ama malum kurslarda tertibatlı ve otomatik vitesli araç bulmak çok zor. Bu yaz araba almayı planlıyorum ve araba almadan önce direksiyon dersi almak istiyorum..
İstanbulda bu tür ders veren kurs vs varsa. bilgi ve deneyimlerinizi benimle paylaşmanızı rica ederim.

Özel donanımlı aracı olan kişilerden yardım isteyebilirsiniz. Bazen üyelerimiz içinde ücreti karşılığında böylesi bir araç kiralama konusunda ilan yazanlar oluyor...

serpilg bu ehlıyet kursu dıreksıyon sınavına gırmeden nasıl ehlıyet alabıldın sen

girdim tabiki direksiyon sınavına girmeden ehliyet alınabilir mi?
araç otomatik olmadığı için debriyaja yandaki hoca basıyordu.. Tabiki kursa yazılırken bunları söylemiyorlar. ÖZel tertibatlı araç var mı diyorsun var diyorlar.
Ama bu şekilde tam tarfikte ne yapman gerektiğini öğrenemiyorsun.
ben tam tertibatlı ve otomatik vites bir araba ile kendimi geliştirmek istiyorum..

sana 2 seçenek

sana 2 seçenek

evet arkadaşım sana sonderece güvenilir iki kişinin telefonunu vereyim görüş anlaşırsanız kendi araçlarıyla iyi bir eğitim verecekler inanıyorum.

özdemir bey tlf: 0 534 604 33 36

mehmet ordu tlf: 0 532 384 59 51

GÖRÜŞTÜKTEN SONRA BENİ HABERDAR ETSEN SEVİNİRİM.

Üst Alt