Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel eğitim alan çocuklara ödenen Kırtasiye Parası bu sene yok muymuş?

canhan58

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Özel eğitim alan çocuk her sene düzenli olarak devlet tarafından kırtasiye parası alıyordu, senede 1 kere.
Geçen sene 180 tl. idi bu sene verilmeyecekmiş ÖZEL EĞİTİM kurumu öle söyledi.
bu ne derece doğru aydınlatırsanız sevinirim......

Sayın canhan58,

Hangi kırtasiye parasından bahsettiğinizi bilmiyorum. Özel eğitim için bu tür bir ödeme zaten yoktur.

Kırtasiye parası devlet okullarında öğretmenlere yılda 1 kereye mahsus olmak üzere verilen bir paradır. Özel Eğitim Kurumlarında ne öğretmenlere, ne öğrencilere kimse kırtasiye parası vermez.

Bu uygulama geçen sene ve daha önceki seneler vardı. Özürlü ve yetim öğrencilere bu yardım yapılıyordu. Geçen yıl bende 180 tl. almıştım ama sanırım bu uygulama kalktı.

Benim bildiğim yardım, sadece İstanbulda yaşayanlar için geçerli. Belediye senede bir kere sanırım sizin dediğiniz kadar bir meblağı ödüyordu.

kırtasiye yardımı değil okula giden çocuklara ödenen eğitim yardımı bu yıl verilmiyecekmi neden açıklarmısınız

Üst Alt