Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel eğitim kurumu biz gitmediğimiz halde gitmişiz gibi devletten para alabilir mi?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar lütffennnn sizden bir istekte bulunabilirmiyim?

Ben ve kardeşim bu özel okullara gidiyoruz.Ve kardeşim 10 sean gitmedi.Yani bıraktı fakat bizim raporlarımız onların elinde kaldığı için, bu süre içerisinde, ve bu süre içerisinde bu kurum bizim yerimize imza atıp atmadığını ne şekilde öğrenebiliriz....

Ben kaç seans gittiğimi biliyorum.Acaba gitmediğim seanlarda da para aldılar mı? bizim yerimize imza attılar mı atmadılar bunu ne şekilde öğrenebiliriz.Bana bu konuda yardımcı olabilirseni çokkk memnun olurum.Ve benim için büyük bir yardım olur...İSt.ümraniyede oturuyorum nereye sormamız gerekiyor.
Cevaplarınızı bekliyorum bilgilendirirseniz çok iyi olur..

Okulun bulunduğu ilçe milli eğitim müdürlüğüne dilekçe ile başvurmanız halinde bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

...'ne

Kardeşim ... tarihinde ... okulunda özel eğitim almaya başladı. Ne var ki eğitimini tamamlayamadı ve hakkı olduğu halde son 10 seans okula gitmedi.
Okulda son 10 seans eğitim almamamıza rağmen, okulun, raporumuza istinaden eğitim bedelini devletten alıp almadığı konusunda şüphelerim var.
... isimli kardeşim adına ... isimli okula hangi tarihler arasında kaç günlük özel eğitim ücreti ödendiğinin tarafıma bildirilmesini; haksız ödeme yapılmışsa sorumlular hakkında yasal ve idari işlem başlatılmasını arz ederim.

adınız soyadınız
tc. kimlik numaranız
iletişim bilgileriniz
kardeşinizin kimlik bilgileri
o okula gittiğinize dair rapor vb. evraklar​

ben ram da görev yapıyorum...
bence öncelikle raporunuzu geri isteyin ( vermek zorundalar) ve oturanboğanın tavsiyesine kulak verin :)

Üst Alt