Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine giden var mı?

Aladagli1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ozel egitim ve rehabilitasyon merkezinden geldiler haftada 2 gun fizik tedaviye gitureceklerini soyllediler evden alıp eve birakacaklarmiş daha once boyle bir yere hic gitmedim rehberlik arastirmada rapor alinacakmis surec nasil aranuzda gud5en varmi engel orani 95

rehberlik araştırma merkezinden senin adına randevu alıp götürecekler, rehberlik senin engeline uygun tedavi programı çıkarıp rapor verecek bu rapor 1 yıl geçerli olacak, özel eğitim merkezi haftada 2 gün ayda 8 seans sana ücretsiz tedavi verecek, ben gidemem kuruma dersen özel eğitim kurumuyla konuş eve fizyoterapist gelebilir derlerse rehberlik raporuna evde eğitim alması uygundur ibaresi ekletmen gerekir..

Teşekkürler peki bu rapor engelli masiyla bakim maasina almama bir etkisi olurmu

Benim abim özel eğitim merkezine gidiyor. Haftada iki gün sabah 9 akşam 4 e 5 e kadar gidiyor. Yaşı 30 u geçtiği için devlete ait olana gidemiyor. Özel eğitim veren bir yere gidiyor. Tam detayları bilmiyorum. Ders vs gösteriyorlar. Zamanı değerlendirmek için.

Üst Alt