Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel eğitimde 45 dakika ile neler değişir?

Ben OTİZM

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Kendi adıma değişir lakin evde devamı gelirse evet az bir süre ülkemiz de malesef nedense hala bu sürenin uzatılmaması üzücü yurt dışında ders saat sayısı bizimkinin iki katı fazlası yine de başka şansımız olmadığı göz önüne alırsak ve iyi bir eğitimciye denkgelmişsek bu saatle birşeyleri başarabiliriz çocuklarımız biz aileleri model alıyor büyüdükçe birçok davranış şekli ortaya çıkıyor özel eğitimin bir faydasıda bana göre sosyalleşmenin adımı eğitime götürdüğümüz de eğitimci geneli sorar benden beklentiniz nedir? işte burda biz ailelere iş düşer öncelik özbakım olmalı isteklerimizin doğrultusunda eğitim süreci devam ederse faydası o kadar artar 45 dk da olsa örnek bir diş fırçalama biz de biray sürdü özel eğitim de şimdi evdede tekrarla artık bağımsız bir şekil de yapabiliyor demem o ki arkadaşlar en önemli nokta evde eğitim bol bol ilgi sevgi sabır ve her seferin de güven aşılama ufak adımlar gün geliyor çok şaşırtıyor tabi ki bunuda iyi bir eğitimci ile karşılaşmakla aşaıyoruz malesef bu şansıda hepimiz yakalayamıyoruz :( özel eğitim kim ne derse desin vicdan işi...

Ülkemizde her alanda olduğu gibi özel eğitimde de kanun ve yönetmeliklerde herşey güllük gülistanlık, fakat gerçekler korkunç. Hiç değilse bu kadarı uygulansa...

Üst Alt