Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel güvenliğim. Engelli raporum geldiğinde işime son verilir mi?

kkucuk71

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben özel silahlı güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım 01.03.2017 tarihinde engelli raporu aldım hastane bu raporu daha sonra maliyeye göndemiş maliyede bu yazıyı iş yerine gönderecek bu yazı iş yerine giderse firmanın beni çalıştırmama gibi bir durumu olurmu yani bundan sonra prosedür ne olur kimlik kartım iptalmi olacak.rapor içeriği uyku apnesi ve hafif işitme kaybı rapor oranı %49 ben yinede çalışmak istiyorum çünkü ıhtiyacım var bu konuda yardımcı olur ve bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

kardeşim mağlesef büyük ihtimal işten atılırsın .çünkü devlet hastanesinden alıyon ve işyerine gidecek bir evrak var ortada.iş veren engelli bir kişiyi güvenlik te tutma ve çalıştırma gibi birşeyi rsiki göze alamaz.mağlesef bende aynı durumdan dolayı kimlik kartım yenilenmedi.iyi emekli oldum.tabii emekli olurken güvenlikte çalışmıyordum.keşki güvenliği bırakıp başka bir iş bulduktan sonra vergi indirimine başvursaydın...

hem sen silahlı çalışıyon bende silah ta yoktu )))

bende üniversite hastanesınden rapor almıştım geçen sene.1 yıl süreli idi raporum ama hiç bir şekilde maliye veya vergi dairesine evrağımı yollamadılar.bildiğim kadarıyla sen hastaneden raporunu alıp maliyeye başvurmadığın surece hastaneye kendi başına gittiğinden bir işlem yapmıyorlar diye biliyorum.

Üst Alt