Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel Halk Otobusü şoförü engelli olmama rağmen kolumdan tutarak otobüsten attı!

epilepsi1986

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 26/06/2010 Cumartesi Günü ( 34 esb 65 ) Plakali 16A Harem Pendik Seferini Yapan Özel Halk Otobusü Engelli Olmama Ragmen Disariya Resmen Kolumdan Tutarak Atti
Beyaz Kart Gecmiyormus Beyaz Kart Kaldirilmis Soyledi

İETT Halkla İlişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğne Bildirdim Ama Halen Haber Yok

Napmam Lazım

beddua etmek istemiyorum ama zorla kaşınıyolar ne biçim insanlar ya bence heryere mail at arkadaşım peşini bırakma bu insanlıktan nasibini almamış insanların yanına kalmasın

gerekli yerlere şikayet et. bak bakalım bir daha yapıyorlar mı? valilik ve bimere kesin yaz

İETT Halkla İlişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğne Bildirdim Ama Halen Haber Yok Ve İETT genel müdürlüğüne gittim 02122526361 dilekce yazıp faksla dediler faksladım
Otobüs Şöfürü Ve Paraları Toplayan Kişi Onlarca Kişinin Gözü Önünde Kolumdan Tutarak Dısarıya Attılar Ben Engelliyim Dedim Şöförse özürlülerin canın cehenneme İfadesi Kullandı

bunları dediğim yerlere bildir. anında keserler biletini

gereken yerler neresiymiş acaba ya yasa kanun felan hikaye ben inamıyorum afedersiniz ama bir söz var hani it iti ısırmaz die hazırlarlar yaptıkları şeyin de kılıfını şahsen bu olay izmir de olsa ayaklarına kapanıp özür dilettirirdim o hayvanları ama ne yazıkki ist işte bakın bana kızıcaksınız biliyorum düşündüğüm şey yanlış şiddet yanlısı değilim ama beynimle kalbim aynı fikirde değil benim başımada benzer bir olay geldi kartı gösterirken kolumdan tuttu o kart öyle gösterilmez diye gebertmekten beter ettim it herifi insanların içinde ağzıma geleni söyledimm ağzını açmadı tek bir kelimeye bağlardım onu direksiyona demek istediğim şiddet çare deil ama fizik gücüyle sana zor kullanmıssa aynı tepkiyi görmeli ancak ozaman yaptıgı hayvanlıgın farkına varır ve adalet yerini bulur benim adeletim bu boşuna yorum yapıp yormayın kendinizi bu cocuk nasihatten hiç hoşlanmaz he unutmadan birdaha aynı şey gelirse başına msj at bana atlayıp geleyimm kökünden hallederim temizzz mesuliyet bana ait merak etme:))

İETT'ye gerekirs bir daha başvurun... Olmadı BİMER'e yazın...

ALLAH,ından bulsun ama pesını bırakma gereken ceza neyse alsın ş..............z

Üst Alt