Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastane raporu ile işyerinden izin alınabilir mi?

bio88

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Ankarada istirahat raporu veren bir yer var mi bildiğiniz ? Özel hastane raporu gecerli oluyor mu ozel sektör öğretmeni icin bilginiz var mı

Heryerden alınan rapor geçerlidir ama özel sektörde çalışıyorum demişsiniz idari amirlerinizin raporu hakem hastaneye inceletmek isteyebilirler idarenizin tutumu önemli yoksa doktor raporu özel devlet fark etmiyor

Ozel hastane raporlari gecerli olur.resmi kurumda calissaydiniz raporunuzu saglik mud.onaylatmaniz gerekirdi.en iyisi aile hekiminden ist.raporu almaniz

Aile hekimi bos beleş rapor verir mi peki ?

Bilgilerinizi paylasir misiniz?

Merhaba arkadaşlar ben ozel bir kolejde biyoloji öğretmenliği yapiyorum subat ayinda atamam yapildi .kurumla ilisik kesmedim ve bunlar beni guya idareci olarakda çalıştırıyorlar .doğal olarak agustosta gel calis diyecekler ne yapmaliyim ki zorunlu tutamasinlar ha tabi birde kurum bana sene boyunca eziyet ederek bir gun bile izin vermedi akil veriniz bana

halk sağlığı kurumunda calısıyorm aile hekimleri 10 güne kdar rapor verebiliyor. ama veren doktor bulamanız lazım. bazı aile hekimleri rahatsızsanız bile rapor vermeye yanaşmyorlar özel hastaneden de alabilirsin hastalıgınızdan sühpe edilirse kurum ( kamu kurumuysa ) sizi heyet hastaneye gönderebilir. bnce en iyisi amirinizle knşup mazaret izni veya rapor alacagınızı söylemek

özel hastaneden de rapor alabilirsin, işi resmiyete dökmüş olursun, sana karşı hiçbir hak talep edemezler, rapor en doğal hakkın...

akcay87 Kişi hastaysa her resmi sağlık kuruluşundan rapor almak tabikide doktor uygun görürse hakkı yoksa usulsüz rapor almak hak değildir öyle değilmi

Ayrıyeten amirinin rapor olsa dahi hakem heyet hastasine sevk edebilir rapora itiraz edip

Ben kamu kurumunda çalışıyorum 6 aydır - ki pazartesi raporumu kesip işe başlayacağım - özel hastaneden aldığım 3 lü sağlık kurulu raporumda şyerim sorun çıkarmadı . Hoş çıkarmaya da hakkı yok zaten sonuçta hastaların doktor seçme hakkı var arladaşım .

Üst Alt