Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastanede alınan uyku apnesi raporu devletten rapor alırken işe yarar mı?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba

özel hastaneden alınan uyku apnesi raporunun devlet hastanesinde engelli oranı tespitinde geçerliliği var mı ,

((((((malum devlet hastanesinde sırayı 6 ay sonraya atıyorlar ,özel hastanede paralı olarak hemen yapıyorlar)))))

bilgi verebilir misiniz ...tşk

geçerli ssk onay verdigi için hastanelere raporuda kabül ediyor bende özel hastaneden aldım raouru kurullda kabül edildi agor osas yüzde 35 aldım kalp 10 puan aldım yüzde 42 engelli raporumu aldım ankara maliyede onayladı 3 derece vergi indirimimi aldım darısı size olsun inşallah

Ben de sgk anlaşmalı özel hastahaneden 3 imzalı polisomnografi heyet raporu almıştım. Engelli raporu veren hastahanenin hekimi yeniden polisomnografi yapılmadan oran verdi. Heyette geçerli oldu ve engelli raporumu aldım.

özel hastaneden alınan uyku apnesi raporunun devlet hastanesinde engelli oranı tespitinde geçerliliği var mı ?
ÖZEL HASTANELERDEN ALACAĞINIZ RAPOR GEÇERLİDİR..1 VE 2 Cİ .YATIŞ RAPORLARININ FOTOKOPİSİNİ ASLI GİBİ ONAYLATIN.GÖGÜS DOKTORUNA GÖSTERİN...
Ayrıca uyku apnesi raporunuzun çıkan raporla mutlaka verği dairesine gönderilmesini sağlık kurulunda çalışan kişilere rica edin..yoksa verği dairesinden ankaraya gittiği zaman geri evrak eksik diye geri geliyor..buna dikkat edin.

merhaba istanbul40 , benim ağır uyku apnesi ahi 67, cpap sonrası 10,7 ye düştü.Heyet raporuyla makina aldım. tansiyondan 10 özür puanı verdiler ancak , göğüs doktorum puan vermem için akciğer filmi çektir , solunum testi yap vs vs sürekli bir yerlere gönderiyor , bunu yapmaya hakkı var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz zaten rapor bile çıkmış makina vermişler

gögüs doktoru stf testi ve gögüs filmine gönderir..o sonuçlarıda görmek ister..korkmanıza gerek yok...

muhaberat80
Hocam bende ilk başta apne için özel hastanede kabul edilmiyor diye biliyordum şimdi kabul ediliyorsa iyi birşey ne kadar sürüyor özel hastanede ücreti ne kadar

istanbul40
Apne testine girmeden önce sftye yere giriliyormu ben hatirlayamadm çok oldu inada ayrı oran veriliyormu

OSAS-HT
Özel hastanede sağlık Raporu verecek şekilde imzalı mi almak gerekiyor

Üst Alt