Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastanede tedavi olup da devlet hastanesinden engelli raporu alan var mı?

terry28

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.ben özel bir hastanede psikiyatrik tedavi oluyorum.devlet hastaneside heyete giricem.daha önce benim gibi olupta engelli raporu alan var mı.?

ADEM rahatsızlığı geçirdim özel hastanede tedavi oldum. Hastalığımın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra durum bildirir raporu alıp devlet hastanesinden engelli raporu aldım. TAK sonda kullanıyorum herhangi teste tabi tutmadılar. Başka sorunlarımla birlikte %71 engelliyim.

çok teşekkür ederim yanıt için.adem hastalığı nedir?

terry28

Akut dissemine ensefalomiyelit (ADEM)

ADEM beyin ve omuriliğin mikropsuz iltihabi bir hastalığıdır. Ben grip sonrası yaşadım boyundan aşağı felç geçirmiştim. Şimdi yürüyüp koşabiliyorum sorun kalmadı.

çok geçmiş olsun.inşallah özel psikiyatriden aldığım raporu kabul ederler.

son 1 yıllık kullandığınız ilaçların dökümünü istemişlerdir. Rapor ile ilgilenmezler mevcut durum hakkında bir fikir verebilir sadece sonuçta kendileri yeniden rapor düzenliyorlar.

Hastalık psikiyatri olunca rapor alması çok zor.Yillar önce benim özelde gördüğüm tedavileri Dr hiç ciddiye almamıştı.Alti ay takip kararı vermişti.İnsallah alırsınız.

Aydoga sen 6 ay takip edilirken kendi doktorunu bıraktın mı?hangi hastalıktı ve raporu alabildin mi?

Özel hastahaneden tedavi olanlara SGK devlet hastahanelerine "ARA KARAR" verip yeniden rapor olmasına karar verir.

Ben özel hastahanede tedavi oldum ve sgk ara karar ile üniversite hastahanesine gönderdi tekrar.

Ara karar şu demek.

Sgk özel hastahanelerde alınan raporları kabul etmiyor ve kendi gönderdiği hastahaneden rapor almanızı istiyor.

Ben kalp için özel hastanede tedavi oldum ve gönderdiğimiz raporun EF değerini tekrar ölçmeleri için ara karar ile üniversite hastanesine gönderdi.

İlla ki devlet hastanesi olacak Sgk'ya göre.

(Bazen devlet hastanesinden olan raporlara bile ara karar verip, tekrar muayene olmanızı ve rapor almanızı isteyebiliyor).

Merhabq,tum tedavi ve raporlqrim ozel hastane.5 isgununde,engelli raporumu bu raporlarla aldim.Herhqngi extra birsey istemediler.

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ameliyata alacaklaedi,akcigeri alacaklardi,ama o anda kucuk hucreli.oldugunu.anladilar ve olmadim..1er gunluk biopsiler icin yattim..

arkadaşlar özel psikiyatride tedavi olup,devlet hastanesinden engelli raporu alan varmı?

Üst Alt