Merhaba.
Ben 2017 yılında uyku apnesi rahatsızlığından dolayı devlet hastanesine başvurdum.
Ancak bana 1 sene sonrasına gün verdiler.
Ben de özel bir hastaneye başvurarak uyku testi yaptırdım.
2 gece yapılan testlerden sonra AHİ : 80 oranıyla tarafıma CPAP cihazı verildi.
Cihazı SSK katkısıyla aldım.
Aralık 2019 tarihinde mevcut diğer hastalıklarımı da belirterek engelli raporu almak için devlet hastanesine başvurdum.
Göğüs bölümü benim raporumu özel hastane olduğu için önce kabul etmedi. Beni devlet hastanesine yönlendirdi.
Bu durumu ben şiddetli itiraz ederek kabul etmedim.
Sevkimi bir şekilde yaptırmadım, doktora oran istemediğimi söyledim.Konu ile ilgili başhekime kadar çıktım.
Uzun görüşmelerden sonra başhekim bu raporumu kabul edebileceklerini ama özel hastaneden asli gibidir yapmam gerektiğini söyledi. Ayrıca bu raporun 2 yıl için geçerli olduğunu söyledi.Sonuçta tüm hastalıklarımdan %56 rapor aldım.
Raporum şu anda Ankara'da .
Size şöyle bir sorum olacak: Özel hastaneden aldığım uyku testi raporunu Ankara Maliye kabul eder mi acaba?
Bu durumu yaşamış arkadaşlarının yardım etmesini rica ederim.
iyi çalışmalar.
Ben 2017 yılında uyku apnesi rahatsızlığından dolayı devlet hastanesine başvurdum.
Ancak bana 1 sene sonrasına gün verdiler.
Ben de özel bir hastaneye başvurarak uyku testi yaptırdım.
2 gece yapılan testlerden sonra AHİ : 80 oranıyla tarafıma CPAP cihazı verildi.
Cihazı SSK katkısıyla aldım.
Aralık 2019 tarihinde mevcut diğer hastalıklarımı da belirterek engelli raporu almak için devlet hastanesine başvurdum.
Göğüs bölümü benim raporumu özel hastane olduğu için önce kabul etmedi. Beni devlet hastanesine yönlendirdi.
Bu durumu ben şiddetli itiraz ederek kabul etmedim.
Sevkimi bir şekilde yaptırmadım, doktora oran istemediğimi söyledim.Konu ile ilgili başhekime kadar çıktım.
Uzun görüşmelerden sonra başhekim bu raporumu kabul edebileceklerini ama özel hastaneden asli gibidir yapmam gerektiğini söyledi. Ayrıca bu raporun 2 yıl için geçerli olduğunu söyledi.Sonuçta tüm hastalıklarımdan %56 rapor aldım.
Raporum şu anda Ankara'da .
Size şöyle bir sorum olacak: Özel hastaneden aldığım uyku testi raporunu Ankara Maliye kabul eder mi acaba?
Bu durumu yaşamış arkadaşlarının yardım etmesini rica ederim.
iyi çalışmalar.