Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden alınan odyo testi geçerli olur mu?

YAKARİ111

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Özele gitsek raporu devlet kabul eder mi? O nasıl olacak? Biz Ankara Numune hasranesine gitmeyi düşünüyoruz ama sizin dediğinize göre nasıl hareket edeceğiz?

MADDE 6 – (1) Özürlü sağlık kurulu; iç hastalıkları, göz hastalıkları, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi veya ortopedi, nöroloji veya ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanlarından oluşur..

Özel hastanede yaptıracağınız odyo testi kabul edilmeyecektir. Rapor vermeye yetkili hastanenin sağlık kurulunda KBB uzmanı var zaten.. Odyo testini gireceğiniz kurulun KBB uzmanı yapar..Geçerli olmayacaktır diye düşünüyorum..

Anladım teşekkür ederim. Bize hastane derecesini söylemedi defterdarlığa gönderdik dedi. Oysa diğer hastaneler söylemişti. Defterdarığında eline rapor geçmiş bakanlığa gönderdik dedi. Bilemiyoruz dediler. Yani raporun derecesini öğrenemedik. Bu durumda nasıl bir yol takip edebiliriz?

Rapor oranını telefonla öğrenmek mümkün mü bilemem, süreci şuradan takip edebilirsiniz: Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 ve 0312 415 27 05... Bu telefonlardan haber alamazsanız bekleyeceksiniz mecbur, 3-4 hafta içinde sonuçlanabilir..

Yani şimdi defterdarlığın dediği bakanlık Maliye Bakanlığı. Bize % 40 lazım. Şöyle mantık yürüttük. Defterdarlıkta diğer raporların yani önceki başvurularımızın raporları duruyor ancak son başvurduğumuzun bilgisi yok. Demek ki, oranı bulmuşuz ki yazı gitmiş diye düşündük. Çok teşekkür ederim. Arayayım bir.

Şimdi aradım beklemedeymiş. Hastane ne derece verdi hala öğrenemedim. Doktorlar izinde. Eksiğimiz var ve 1 aydan önce aramayın dedi.

Üst Alt