Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden alınan raporla ötv muafiyetli araç alabilir miyim?

Ashill

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler..benim raporumda 2022 sayılıyasadan özürlükimlik kartı,gelir vergi indirimi,ve bakıma muhtaçlık haklarından faydalanabilir yazıyor ayrıca özel hastanede özel tertibatlı veya otomatik vites araç kullanabilir raporum var H sınıfı birinden araç almam mümkün mü?

bende %42 H Ehliyet ve özel hastanede özel tertibatlı veya otomatik vites arac kullanabilir raporum var H sınıflı birinden arac alabiliyor muyum ufuk?

Ashill
Özel hastane raporuyla ötv muafiyetinden faydalanamazsınız.

ehliyet cıkarırken beni o hastaneye yonlendirdiler ötvden yararlanmadan alabiliyor muyuz peki ?

Ehliyet için özel hastane olur ancak ötv muafiyeti için olmaz.
ÖTV sini ödeyerek ehliyetinize uygun her aracı alıp kullanabilirsiniz, tek bağlayıcılık ehliyetinizin hangi araçları kullanmanıza müsade ettiğidir.
Ehliyetinizde tertibat varsa aracınızda da olmalı ve ruhsata işli olmalıdır. Bu durumda mtv muafiyetinden fayadalanılabilir.

Lütfen

Benim H Ehliyetim Var H Ehliyetli Birinden Araç ALabilir miyim..SoL AyaK EngeLLiyim ÖzeL Hastane Raporumda ÖzeL TertibatLı Veya Otomatik Vites Araç KuLLanabilir Yazıyor..NormaL Özürlü Raporumda Vergi İndiriminden Faydalanabilir Yazıyor Yardımcı Olur musunuz .?

Üst Alt