Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden sürücü olur raporu alırsam engelli maaşım kesilir mi?

VAAS

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
%80 Şizofren raporum var. Sürücü ehliyetimi yeniletmek için Sağlık ocağına gittim, aile doktorumuz sürücü raporunu psikiyatriden almam gerektiğini söyledi. Ben Psikiyatriye gitmeden özel hastaneden bu raporu alamaz mıyım ? Alırsam engelli rapor oranım değişir mi yada maaşım kesilir mi ? Özel hastanedeki doktor engelli raporu mu görebiliyor mu ? Şizofreni raporum olduğunu söylersem onlarda aile hekimimiz gibi psikiyatriye mi yönlendirir ? Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan kişilerden bilgi almak istiyorum.

VAAS
1 rapor vermeye yetkılı devlet hastanelerıdır hangi il ilçede hangılerıdır googleye rapor vermeye yetkılı hastane lıstesı dıye yazarsanız çıkar.
2 her yerden rapor alamazsınız
3 ne amaçla alırsanız alın en son alınan rapor bi öncekı raporu hükümsüz kılar
4 rapor oranın düşmesi niteliğinin(kısmı bagımlı ya da tam bagımlıdan normale dönebilir) değişmesi söz konusu olabilir.
not:sitede okumustumağır engellı raporu olan bı hastayı özel okula kaydettırmek istemişler okul rapor isteyince ellerindeki raporu vermeyıp(çünkü okuldan yenı rapor istemişler oysakı süresiz raporu varken yenı rapor istememeleri lazım) yeni rapor çıkarmışlar.yeni raporda tam bağımlı yazmadıgı için aldıkları ebm maaşı kesilmiş.benzer durum sizinde başınza gelebilir dikkat edin

-mka

Yok zaten benim raporum ağır engelli değil, evde bakım maaşı almıyorum. Rapor sadece ehliyetle ilgili (sürücü olur) raporu alacağım. Benle aynı durumda olan varsa bilgi paylaşmasını istiyorum.

Üst Alt