Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastanenin koyduğu teşhise devlet hastanesi rapor verir mi?

wqxwqx2009

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaşlar ; tansiyon , şeker veya kalp hastalıklarıyla ilgili tanı teşhis ve tetkikleri özel hastanede yaptırdım. Özel hastanede bana tansiyon ve şeker hastalığı tanısı kondu. Şimdi ben engelli raporu için Ankara şehir hastanesine başvuru yapacağım. Özel hastanede tanı konulan tansiyon ve şeker hastalığıma Ankara şehir hastanesi engelli raporuma oran verir mi ? Yardımcı olabilir misiniz ? Özel hastanede hastalığına tanı konup devlet hastanesinden engelli raporuna oran verilen var mı aramızda ?

Kendileri tetkik etmeden rapor falan vermezler .

Hastalığınız Şehir hastanesinde ilgili bölümde tetkik yaparak karar veriyor. Zaten rahatsızlığınız varsa aynı şekilde teşhis vermeme olasılığı düşük diye tahmin ediyorum. Yanınızda ilgili evrakları götürerek doktorunuza iletebilirsiniz. Zaten kurula girince bölümleri gezerken neyiniz olduğunu açıklamanız gerekiyor ilgili birime yönlendirmeleri için gerekli.

özel hastanede yapılan tetkik ve epikriz raporlarını yanımda götüreceğim ama. Kendilerinin yapacakları tetkikler 1 günde bitmez ki. Tetkik için verdikleri randevu günü 1 ayı geçiyor. Zaten engelli raporunu tamamlama süresi 1 ay.

Kendileri tetkik etmeden rapor falan vermezler .
[FONT=sans-serif]
özel hastanede yapılan tetkik ve epikriz raporlarını yanımda götüreceğim ama. Kendilerinin yapacakları tetkikler 1 günde bitmez ki. Tetkik için verdikleri randevu günü 1 ayı geçiyor. Zaten engelli raporunu tamamlama süresi 1 ay.[/FONT]

1 günde biteceğini kim söyledi ?

merhaba,

hiper tansiyon, doğumsal kalp damarında %40 darlık( özel hastanede yapılan anjiyoda çıktı) tespit edildi ve tip 2 diyabet var. bütün teşhisler özelde konmuştu 3 yıl önce. geçen haziran devlet hastanesine gittim. kardiyoloji ve dahiliye uzmanı gördü beni. kardiyoloji muayene etti tansiyonuna dikkat et dedi % 20 tansiyon %10 kalp için oran verdi. dahiliye doktoru raporlu kullandığım ilaçların listesini inceledi ve %20 oran verdi. bu oranlar ile emekli oldum. eğer sizin hastalığınız uzun zamandır devam ediyorsa ve raporlu ilaçlarınız var ise çok uğraştıracaklarını sanmıyorum. hakkınızda hayırlısı olsun. coraspin 100 mg, beloc 50 mg, coozaar 50 mg, glugopage 1000 mg, trajenta 5mg ve forziga 10 mg kullanıyorum. bu hastalıklar ve ilaçlar ile 5 yıl süreli %42 raporum var.

Üst Alt