Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hayat sigortası ne tür işgücü kayıplarında tazminat öder?

apomek

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
policemde hastaliktan dolayi sakat kalma durumunda yuklu tazminatim var.burada acaba malulen emeklilik mi kastedilir.yoksa yuzde 40 ile vergi indirimi alarak engelli olarakta emekli olmak ayni anlam olabilirmi..bilgisi olan varmi .tsk ederim..

Belirttiğiniz durum poliçe başlangıç tarihinden sonra oluşmalı.

Sakatlığınızın meydana gelmesi ilk poliçe başlangıcından önce mi sonra mı?

policem 93 yilindan itibaren sirketim tarafindan yillik yapilmaktadir.nisan ayinda.6 veya 7 yil oncesine ait dol bilek kikirdak doku kaybi.hipertansiyon da yaklasik u yllik bir surec.ve suan gecirmekte oldugum dermotoljik rahatsizlik..

tum rahatsizliklar sonradan cikti.

Hiç zannetmiyorum öyle tansiyonu olana tazminat ödeyeceklerini ama isterseniz başvurup deneyebilirsiniz.

kikirdak doku kaybi olarak ayak bilek ankilozu.yuzde 20 orani var. .vede pemfigus vulgaris var.hafifi 20 orta siddetlisi 40 oranlari var.tedavi surecindeyom

konu zaten tansiyon degil.konu.yuzde 40 engellik ile emekli imkani olursa .bu sakat kalma durumumdur.malulen sartimi aranmaktadir.police yazan hastaliktan dolayi sakat kalma durumunda...

O ayrıntıları poliçenizde aramak lazım. Nihayetinde bu sigorta şirketi ile aranızda özel bir anlaşma mahiyetinde.
Poliçeyi detaylıca inceleyiniz.

ozel sigortadan tazminatimi da almis bulunmaktayim..

Üst Alt