Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel muamele

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Siteye çook uzun süredir üyeyim evet çok fazla mesaj sayım yok hatta bir ara sıfırlandı bile mesaj sayım. Neyse sıkıntı o değil aslında sıkıntı bile değil benim için ama yazmadan sormadan edemicem.

Sitede adamına göre mi konular açık kalıyor yada siliniyor? Daha önce bir kaç kez konu açmıştım ve silindi bir kaç mesajımda silindi içersinde küfür yok hakaret yok. en son dün adını bile hatırlamadığım bir mod abisi intehar eden kişiye abin hastanede ve sen forumda bunun nedeninimi arıyorsun gibi atarlı bir konuşma yaptı. İçersinde hakaret içermeyen bir cevap yazdım. Şimdi başka bir mesajımı ararken dikkatimi çekti mesajım silinmiş.

Kim neden ve niçin sildi mesajımı? bu bir değil iki değil açtığım bilgilendirme konusu bile silindi zamanında yazmamaya yeminliydim uzun bir süre yazmadımda lakin değişen hiç birşey olmamış bu sitede halen aynı tas aynı hamam.

Ümit, kimse için farklı muamele yapılmaz. Mesajın silindiğinde hemen yazarsan, bizler de yanıt verebiliriz. Ama şimdi "eskidenb silindi" dediğin hiç bir mesajı anımsamadığım için bişey diyemiyorum...

demirc'nin başlığı tümüyle kaldırıldı yayından. Çünkü başlığı açan kişinin beklediği yanıtlar gelmediği gibi konu kırıcı bir tartışmaya evrildi. O kadar hassas bir durumda başlığın tartışmaya dönmesinin kimseye bir yararı yoktu.

çok üzüldüm, mekanı cennet olur inşallah.

bilmiyorum Muntada Al Ansar:(

yukarıda linkini verdiğim mesaja dün rastladım ve mesajını görünce baktım "üye" yerine "vefat etti" yazıyordu... demek ki site yönetimine vefat ettiği söylenmiş ki öyle yazılmış...
Böyle rastlantı yoluyla ögrendik vefat haberini işte.
sessiz sedasız öte aleme göç etmiş arkadaşımız meger... üzgünüm...
Allah mekanını Cennet etsin. yakınlarına ve sevenlerine sabır versin...

Son düzenleme:
Üst Alt