Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel psikiyatri kliniğinde istirhat raporu yazılabilir mi?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
112
Hastalığımın takibini özel klinikte yapıyorum. Devlet hastanesine sadece ilaç raporu çıkartmak için gidiyorum. Kendimi kötü hissedersem eğer gittiğim özel kliniğe gidersem istirhad raporu çıkartabilirmiyim? Yoksa sadece resmi kurumlar çıkartır?
OğuzHan112 oğuzhan bey biliyormusunuz acaba?

Çıkartabilirsiniz.sadece engelli raporu alamazsınız

Engelli raporu alır şu şekilde almıştır.raporu veren hastane teshisten yola cikmistir rahatsızlığının tanısı belli olduğu için zor olmamistir bence

elif77 özel muayenehane de muayene oluyorum ilaç yazdırıyorum takibimi yapılıyor. Özel muayenede yazılan reçeteyi devlet hastanesinde hep aynı doktora götürüp oradada derdimi anlatıyorum ve not alıyor doktor. Reçeteyi ve ilaç raporunu çıkartıyor. Bundan dolayı engelli raporu çıkartırken sorun olmuyor.

dreamfail
anladım hocam çoğu arkadaş da sizin gibi özele gidiyor ama pek de devlet hastanesine gitmiyorlar keşke sizin gibi yapsalar hem engelli raporu çıkarırken sorun olmaz hem de devlette kaydınız olur baya mantıklı geldi bana
hocam diğer forum gönderilerinize baktım da hastalığınız eğitim hayatınızı etkilemiş benim hastalık gibi ben zor mezun oldum ama mezun olmadan önce ekpss girip memurluk filan düşündüm sonra vazgeçtim siz neden düşünmediniz zor olsa gerek muhendislik okumak bizim bölümler gibi değil

dreamfail
ben de biraz özele gitmiştim rapor yaz çok hastayım dedim 2 gün yazdı ancak

elif77 ben yeni yeni kendime geldim. bipolarım. son 1 yıldır daha iyiyim. eskiden ekpss ye girebilecek hazırlanabilecek zihinsel sağlığa sahip değildim. bu yüzden 7 yılı doldurduğum için okuldan atıldım. geçen yıl af ile geri döndüm. bundan dolayı 2024 teki ekpss ve kpss ye yeni hazırlanıyorum. nasip olursa seneye sınava katılacağım.

çalışma hayatı ve emeklilik

Engelli olarak emekli olan bir öğretmen ekpss girerek tekrar öğretmen veya devlet memuru olabilir mi

Malulen emekli olan bir öğretmen tekrar ekpss girerek öğretmen veya devlet memuru olabilirmi

Kamudan emekli olan biri tekrar kamuda görev yapamaz ancak özel sektörde görev alabilir

Psikiyatri sektörünün, özel ticarethanelerine gitmek..

Rasput yıllarca devlet hastanesine gittim yanlış teşhis koydular. doğru tedavi olmadım ve daha kötüye gittim. ve sonuç ne oldu üniversiteden atılmama kadar gitti. şimdi işinin en ehline gidiyorum ve son 1 yıldır hiç atak yaşamadım. 7/24 ulaşabiliyorum. ve en önemlisi iyileşiyorum. ben o doktora ticari gözle bakmıyorum. 1 ay dolmadan gittiğimde bile ücret almıyor. tabiki gerektiğinde parasını alacak çünkü hak ediyor, beni benden daha iyi tanıyor. açıkçası yorumunuz içi çok boş olmuş.

dreamfail

Değerli kardeşim sözlerim sana yönelik değildi, genel bir eleştiriydi. Ben de gittim özellere, kendi açımdan ve yine kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim. Benim tecrübelerim bu yönde senin yaşadıkların başka bir kulvarda. Ama ve fakat öyle istiyorsan oyunu senin istediğin gibi oynayalım. Yıllarca devlet hastanesine gidip yanlış tanı ve / veya tanılar alman, doğru olmayan teşhis ve / veya teşhislerle durumunun daha kötüye gitmesi ne devletin ne de doktorlarının suçu, bu şartlar/koşullar senin o anki durumunu ve karşındaki sağlık profesyonelinin yine o anki anladıklarını yansıtır. Bİr yıldır atak yaşamamış olmanı nasıl oluyor da doktora bağlıyorsun, disiplinler arası bir konudur psikoloji/psikiyatri.. 7/24 ulaşabileceğin ailen, akrabaların, komşuların, sevgilin ve arkadaşların da vardır yoksa bana ve yine bu sitede bu konularda bilgili olan bir sürü insan var onlara ulaş. Ben bu sitedeki herkesi arkadaşım, dostum ve kardeşim olarak görüyorum. Para mevzusuna gelince o işinin ehli denilen birçok doktor zengin cahiller arasına karışmak için özel muayenehane açıyorlar ki doktorlar toplumun en cahil kısmıdır (bu konuyu başka bir konu altında anlatabilirim) Karşısındaki insanı ortalama 40 dk. dinleyip "kafasına göre bir ilaç/ilaçlar" yazan, terapi yapıyorsa yapan (bu durumu başka bir konu başlığı altında anlatabilirim) ve seni gönderen ve de bu kadar sürede yaklaşık binlerce TL kazanan birinin samimiyetinden şüphe duyarım ben. Takribi mesleğinde biraz gelişmiş diye bizi mi si.....ler efendim. Seni ve hepinizi seviyorum kardeşlerim. Emek karşılığı kazanılan paradan yana olun ve "şarlatanlara" paranızı kaptırmayın..

Üst Alt