[FONT=sans-serif]Merhaba bu konuda bir çok konu var tarihleri çok eski olduğu için yeniden açma gereksinimi duydum. Özel Rehabilitasyon Merkezi açmayı düşünüyoruz. Sıfırdan uygun bir bina yapıp bu konuda ciddi anlamda iyi bir eğtim sunan bir merkez yapacağız. Bununla ilgili meb deki yönergeler hepsi hali hazırda bulunduruyorum. Şuanda fizibilite çıkartıyorum. Ancak bazı bilgileri bulamadım onunla ilgili sorularım olacak yardımcı olabilir misiniz? Özellikle bu iş için Devlet destekleri konusunda bilgi bulmak çok zor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]1- Okul için başlangıçta fizik Tedavi Doktoru bulunması zorunlu mudur?[/FONT]
[FONT=sans-serif]2- 2015 yılı içerisinde son yayınlanan genelgelere göre Devlet desteği ne kadardır? Bu destek öğrenciye verilen saat hesabı mı yapılmaktadır? Yapılan bu hesapta bireysel ve grup eğtimleri gibi ayrım vardır bu 2 eğtimi tek öğrenciye verilebilir mi?[/FONT]
[FONT=sans-serif]3- Okul açıldıktan sonra ilk 3 ay devlet desteğinde yararlanılamıyor diye bir şey duydum böyle bir şey varmıdır?[/FONT]
[FONT=sans-serif]4-Öğrencileri servisle okula getirmede devlet bu konuda Yakıt yardımı gibi bir yardımı var mıdır?[/FONT]
[FONT=sans-serif]Şimdilik merak ettiğim sorular bunlardır.
[/FONT]
[FONT=sans-serif]1- Okul için başlangıçta fizik Tedavi Doktoru bulunması zorunlu mudur?[/FONT]
[FONT=sans-serif]2- 2015 yılı içerisinde son yayınlanan genelgelere göre Devlet desteği ne kadardır? Bu destek öğrenciye verilen saat hesabı mı yapılmaktadır? Yapılan bu hesapta bireysel ve grup eğtimleri gibi ayrım vardır bu 2 eğtimi tek öğrenciye verilebilir mi?[/FONT]
[FONT=sans-serif]3- Okul açıldıktan sonra ilk 3 ay devlet desteğinde yararlanılamıyor diye bir şey duydum böyle bir şey varmıdır?[/FONT]
[FONT=sans-serif]4-Öğrencileri servisle okula getirmede devlet bu konuda Yakıt yardımı gibi bir yardımı var mıdır?[/FONT]
[FONT=sans-serif]Şimdilik merak ettiğim sorular bunlardır.
[/FONT]