Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektör çalışanı engelliler için kar tatili vb. olduğunda tatil..?

farukkck

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

%78 engelliyim taşeron olarak çalışıyorum merak ettiğim şey şu kar tatili olduğunda bizler için bir tatil söz konusu mudur ?

valilik açıklama yapmadığı sürece yok diye biliyorum

Hayır Taşeron veya özel şirketler için geçerli olduğunu düşünmiyorum. Sadece kamuda çalışan yani devlet memuru veya işçisi tabi bu belediyeler için de geçerli

özel şirketlerde böyle bir uygulama yok engelliyi normal bir insan görüyorlar ( canı çıksında nasıl olursa olsun misali gibisinden) ben özel sektörde çalıştığımdan biliyorum ama hakkın istiyosan gelme keserler maaş tan , kamu sektöründe böyle bir uygulama var ama özel sektörde ( mesela resmi tatillerde 23 nisan, 19 mayıs,30 agustos gibi herkes giderse maaş 2 yömüyesi gider gibisinden sallıyorlar ben gidiyordum hic kimseden tırsmam maaş hiç bi kesinti olmuyordu sonuçta bu herkesin hakkı yağmurlu günlerde geç geliyordum hiçbirşey yapamazlar sıkıyosa yapsın işveren gider şikayet te bulunurum ) akıllı olupta milletin kahrını çekeçeğime deli olup millet benim kahrımı çeksin kapiş

kamudakinler engelli de biz özel sektördekinler neyiz ??... baştan aşağı saçma

baştan aşağı saçma diye bişey yok kamudaki engelliler her faydadan yararlanır ama özel sektördekiler asla

Özel sektörde kurumsal olarak çalışan firmalarda valiliğin resmi yazısı ile çalışan resmi izinli olarak geçiyor. İnsan kaynakları tarafından bildiriliyor ve istenirse gelinmeye bilir deniyor. Gerisi size kalmıştır. Ben şahsen geliyorum ve işlerimi hallediyorum.

Üst Alt