Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektör çalışanı olarak vergi indiriminden yararlanmak için ne yapmalıyım?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
özel acıbadem hastanesinde engelli kadrosunda çalışıyorum %57 oranında sürekli raporum var 3. derece vergi indiriminden faydalanmak için ne yapmam gerekiyor

Vergi dairesine gider iken iş yerinden çalıştığınıza dair belge alacaksınız.

vergi indirimi için tekrar rapor çıkarılıyormu mesala ben 2013 de aldığım raporu direk yollayamazmıyım illa tekrarmı muayene olcaz ne saçma

Raporum vergi indirim başvurumda düşürülür mü?

Günaydın kolay gelsin arkadaşlar benim 2013 ocak ayında almış olduğum % 57 oranında özürlü raporum var bu roporu ankaraya vergi indirimi için gönderdiğim zaman ankara oranı 40 ın altına düşürürse %57 oran raporuyla ekpss sınavına girebilir miyim

Maliyenin oraninizi dusurmesi EKPPS girmenize engel degil.

yeni yasayla beraber artık maliye oranları düşürmüyor.ama elinizdeki raporda yanlış yazılan bir şey varsa veya rapordan genel olarak tatmin olmadıysa sizi ya yeniden aynı hastanede kurula girmeye zorlayabiliyor ya da hakem hastaneye sevkediyor..elinizdeki raporla tüm özürlü haklarından faydalanabilir engelli memur seçme sınavına katılabilirsiniz..maliyenin onayı sadece "vergi indirimi ve erken emeklilik için" geçerli..diğer haklarınız elinizdeki raporla her türlü geçerli!!

teşekkür ederim cewaplarınız için yani elimdeki raporla her türlü girebiliyorum sınava değil mi

Slm arkadaşlar 57 oranındaki güncel raporumu ankaraya gönderdim raporun sonuçlanıp sonuçlanmayacağinı takip edebileceğim bi link var mı

2013 ocakta verilen raporun çoktan ankaradan onayının veya reddinin gelmiş olması lazım..siz bence vergi dairesine gidip bir sorun

ya raporu 2013 ocak ayında aldım da raporu vergi dairesine kasımın 2. haftası verdim

anladım şimdi durumu..minumum 2 ay bekleme süreniz var..bekleyiniz onayı..ama ekpss sınavına girip girmemeniz maliyenin onayına bağlı değil bunu unutmayın..sadece raporun bir örneğini sınav başvurusu sırasında aile ve sosyal politikalar bakanlığı personeline göstereceksiniz..

22/11/2013 tarihinde vergi indirimi için göndermiş olduğum rapor ne zaman sonuçlanır?

Cvp lütfen arkadaşlar

Vergi indirim hakkında yardım edermisiniz

Kolay gelsin iyi günler benim %57 raporumu ankaraya göndetrdim 1 ay oldu şimdi işyeri değiştirsem veya işten çıksam vergi indirimi için yaptığım işlem iptal mi olur yoksa yeni işyermle mi işlem yürütülür

İş değiştirsen eski iş yerine gelir.Rapurun sonucu gelinceye kadar sabır etmeni tavsiye ederim.

en yakın mal müdürlüğüne veya vergi dairesine

İş değşitirmenin hiçbir önemi yok bende 7.ayda gönderdim ve raporum sonuçlanmadan 1 hafta önce iş değiştirdim ve gelen yazıda şu yazıyordu
(Yukarıda tanzim edilen vergi indirimine ilişkin yazı ve eki sağlık kurulu raporu işyeri değişikliği yapılması halinde yeni iş veren tarafından da aynen uygulanacaktır.)
Ama arkadaşlarında dediği gibi başvuru yaptığın sırada çalıştığın yere gelir yazı,onlara bilgi verirsin geldiğinde gidip alırsın. :)

Üst Alt