Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektör çalışanları vergi indiriminden yararlanamaz mı?

flower

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şuanda bir normal iş şektorunde çalışmakdayım raporu işyerine verdim bana muhasebecimiz devlet dairesi olmadıgı için vergi indiriminden yararlanamayacagımı söyledi.... vergi indiriminden yararlanmak için İllaki Devlet dairesinde çalışan personel mi olmalıyız...

hayır vergi indiriminden her sektörde çalışan yaralanabilir tek şartı en az%40 raporla özrünü vergi dairesinden onaylatmaktır.iş yerinden işve işçi bulma kurumuna bir yazıyla bu işyerinde bu zamandan beri...çalısıyor diye bir dilekçeyle başvurup onların yönlendirmesiyle bir dilekçe de vergi dairesine yazarak başvurbilirsin.

oranım %51 fakat yararlanamayacagım söyleniyor. anladım cok teşekkürler

flower;

Maliyeye başvurup %51 vergi indiriminden yararlanabilir yazısı almışsanız bu haktan sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Agi rakamı düşüldükten sonra (rapor derecenize isabet eden kısmı) geri kalan vergiyi sakatlık indirimi olarak alabilirsiniz.

flower;

hata sende değil, hata muhasebecinizde de değil, hata onu oraya oturdan işvereninizde. Ahada bu yazıyı hem muhasebecinize hem işvereninize okutta hesaplarını takip eden şahsı iyi tanısın. onca yıllık muhasebeciyim senelerdir bu işle uğraşan kişileri bilirim muhasebecinizin bunu söylediğini duysalar .......le gülerler. bu arada patronuna selamlar, bizim gibiler iş aramakta :)

muhasebecınızın bılgısızlıgı bende ozel sektörden vergi indiriminden emekli oldum

Üst Alt