Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörde çalışan tekerlekli sandalyeli arkadaşlar var mı aramızda?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba özel sektörde çalışan tekerlekli sandalyeli insanlar var mı aramızda? Var ise tecrübelerini okumak isterim bende ekpss olmazsa iş arayacağım yardımcı olursanız çok memnun olurum

kardeş öncelikle Allah cc yar ve yardımcın olsun özel sektör tekerleklli iskemle pek sıcak bakmıyor bu bir gerçek gerek ulaşımı gerekkse mimari engeller vs. olsun ancak sana tek diyeceğim şudur çabala et ama her daim rabbınden iste secdeni et aç ellerini ve sabret mutlak kudret sahibi odur. Birde ehliyet imkanın varsa erkenden al

valla kardeşime katılıyorum biz sağa sağlarm yürürken işe almamak ıcın zorluklar cıkarıyorlar. işitme engelliyiz senin engel durumun bizden daha kotu allah yardımcın olsun ama olurda bır ıyı ısverene denk gelırsın dıye dusunuyorum ben.

Tekrar merhaba öncelikle iyi dilekleri olan arkadaşlara tşk engel durumumun diğerlerinden kötü olduğunu düşünmüyorum hem normal hayatta hemde iş hayatında, eğer başka bi engelim olsaydı daha ağır işler verirlerdi onu da kabul etmezdim tek sorun uygun iş bulmak o da dek gelir elbet inş. sonuçda herkes için uygun iş bulmak zor bu devirde. Ben aslına özelde çalışan benim durumumdaki arkadaşlardan deneyimlerini aktarmalarını istedim deneyimleri olan arkadaşlar bu tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum.

ozel sektorde cok zor ama cok zor tek.sandalyelı olarak iş bulmak , ben asıl kamuda merak edıyorum yanı kurum servısmı gonderyo, kı aracın buyuk olması lazım yoksa kışısel arabanızlamı gıdıyosunuz?tek.sandalyelı kamuda kı arkadaşlar bılgılendırırse sevınırm.

Üst Alt