Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörde çalışıyorum. Çalışma saatlerimin düzenlemesini isteme hakkım var mı?

Konular
13
Reaksiyonlar
28
arkadaşlar oncelıkle herkeze merhabalar ozel sektorde bır tekstıl fırmasında 3 yıldır engelli kadrosunda 12 saat olarak calısmaktayım ve bu durum artık bana zor gelmeye basladı tazmınatımına bırakıp ayrılmak ıstemıyorum bu konuda ne yapabılrım acaba? işkur yada calişma bakanılığına falan dılekce ile muracat etsem nasıl bır sonuc alabılırım? yada devlet kurumu olan işkur.un işverene ne bı bır yaprımı olabılır? ılgınız için simdidden teskkurler

bundan 2 aY once fazla saatlerde calısmayı ve fazla mesaı yapmayı kabul edıyorum gbısınden bır yazı ımzalattılar ve kabul etmedıgımz taktırde işten cıkarmakla tehtıd ettıler yanı sonuc olrakja yapılacak pek bsy yok gbı gorunuyo 12 saat calısmayı belgelemem pek meumkun degıl gbı fab. grş ckş saatlerınde kart okutuyoruz ama bunu ıstesembana vermezler heralde pekı 12 saat fazla calıstıgımı mazeret gosterıp tek taraflı iş sozleşmesını fesıh etsem tum haklarımı tazmınatımı vs. almam mumkunu kı? sonuc olraka yapılacak hukukı bır yol yokmu ya bızm gbı engellı kadrosunda calısan personelı yasal olmayan sekılde 12 saat olarak calıstrma hakları varmı ayrıca ben mesaı parasında da gectım 12 saat fcalısmak zor gelıo kaldıramıyorum artık :(

Üst Alt