Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörde çalışıyorum. İşyerinin el değiştirmesi halinde haklarım nelerdir?

raozcevik

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Çalışmış olduğum özel sektör de otopark memuru kimliğiyle kadrolu olarak devam etmekteyim. Lakin yakın zamanda gerçekleşmesi beklendiği otoparkın satışı konusunda söylentiler mevcut ve bunun dahilinde otopark da çalışmakta olan personelin iş akdinin sonlandırılmasına yönelik belirtilerde bununla beraber ortaya çıktı.

Bu doğrultuda engelli kadrosundan giriş yapmış olduğum firma açısından işten çıkarılması vb. haklarına sahipliği doğuyor mu?

Ayrıca genel olarak engelli kadrosunda çalışan bir personelin hangi şartlar altında iş feshinin sonlandırılması ön plan da firmanın ilk tercihi olarak söz konusu edilebilir?

işten çıkarma gibi her hak sizin içinde geçerli ihbar tazminatı kıdem tazminatı gibi haklara sahipsiniz ne kadar süredir çalışıyorsdunuz orda

Mayıs ayın da 2 yılım dolacak

Bildiğim kadarıyla her hangi bir usülsüzlük ve ya yüzkızartıcı bir olaya karışılmadığı takdir de iş verenin böyle birşeye hakkı olmadığını sanıyordum. Hali hazır da devam eden bir işi elden çıkarıp bu 35 - 36 kişiyi kapıya kotması söz konusu olduğu için danışmak istedim. Farklı işler aramakta fayda var o zaman

Tşkler

Üst Alt