Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörde çalışıyorum. Malulen veya erken emekli olursam ikramiye alabilir miyim?

systemsiz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ben özel sektörde çalışıyorum Ben malulen veya normal emekli olursam emeklilik ikramiyesi alıyormuyum bir arkadas sadece memurlar alır dedi kafam karıştı Google'da aradım hiç bir yerde net cvp bulamadım Lutfen net bilgisi olan arkadaslar dan cevap bekliyorumYorum yelen herkese Tşk ederim şimdiden

kaç sene çalıştı iseniz çıkış parası yani kıdem tazminatı alırsınız alırsınız ikramiye diye birşey yok özel sektörde

Hocam benim 880 gün sigortalılığım var bu sürede ben 5 işyeri değiştirdim Nasıl verecekler ki onu anlamadım aynı is yerinde çalışmak zorunda degilmisin kıdemi alabilmek icin ?15 yıl boyunca

emekliliginiz daha çok var her çıkış veren işyeri size kıdem tazminatı vermek zorunda kendi isteginizle cıkış vermiş iseniz hiç bir hak talep edemez siniz emekli olacagınız zaman enson nerede kaç sene calıştı iseniz çıkışınızı verip kıdem tazminatı hakını talep edersiniz eski calıştıgınız işlerin hakını talep edemezsiniz

1 yıldan fazla çalıştığınız işyerlerinden çıkarken size kıdem tazminatı vermeleri gerek. (tabii, kendi isteiğinizle işten ayrılırsanız, o zaman kıdem tazmnatı ödenmez)

Üst Alt