Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörde Kurban Bayramı 9 gün tatil mi?

ibico_89

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engelli biri çalışanayım Ctm-Pazar çalışmıyorum. Cumhurbaşkanı her sene olduğu gibi 9 gün bayram tatili oluyor genelde özel sektör yıllık'tan keser ama burada çalışsam bile hiçbirine sormuyorlar bayram tatili vs normalde bayram kaç gün'se tatil ama oo 2 gün için onlar çalışıyor yani Haziran bayram günü olmayan gün Perşembe 20 Cuma 21 Tarihlerin arasında engelli çalışma zorunluluğu varmı yada şikayet kime sormam lazım Teşekkürler 🙂

Memurlara 9 gün tatil. Özel kurumun insitiyafinde olan durum ne desek yalan olur. Yapan var yapmayan var. Bizler banka olarak çalışacağız misal. İştirakımız Allianz sigorta mesela 9 güne bağlamış. Devlet karışamaz özel kurumlara. Şikayet edilecek bir durum yok ortada.

@Alman,
çalıştığınız banka zaten içler acısı.diğer bankalar geçen sene %45-50 zam yaptı çalışanına hem de iki kez .şu an piyasada en düşük maaş veren banka sizinki.yönetmen olursun mesai girdirmez , expense hakkını kısıtlar.ayakta tedavi limiti her banka iki katına çıkardı hala ses yok. koruda her iştirak uzaktan çalışılan açık ofisi kullanma hakkını almışken bankaya vermediler.evin dibinde gidemiyor.ne 9 günü ne tatili....

özel sektör de din iman vicdan merhamet kavramları olmadığı için kafasına göre kaç gün isterse o kadar beirler...

@hanifeaydin,
Bu bankadan önce daha beter koşulları gördüğüm için fazla etkilemiyor beni. Etkilese 10 senedir çalışmazdım. İlk işe başladığımda ki müdür ve ops yön. arıza olduğu için iş arayışım olmuştu onun dışında sıkıntı yaşamadım. 4 sene sonra emekli olsam emekli maaşı + başka işte çalışsam şu an ki maaşı alacağım. Onun için devam edebilirim. Denizbank gm den geldim orası daha beterdi. Sosyal haklar yok, asgari ücret maaş.

Üst Alt