Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel şirketteyim emekli olmama 13 yılım kaldı. ÖMSS'ye girmeli miyim?

musafg

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba ben özel bir şirkette çalışıyorum 1998de sigortaya girdim ilk primim 1 1 2004 te yatmaya başladı şuan 2600 günüm var rapor A en erken 13 yıl sonra emekli olacagım ömss ye basvurdum acaba memur mu olayım özelde mi kalayım cevaplar için teşekkür ederim +raporum yeni vergi indirimi için 1 ay önce ankaraya gitti cevap beklıyorum

Bence girmelisin. İş güvencesi açısından kamuda çalışmak çok daha iyidir.

devlet memurluğu ile şuanda çalıştığın işin artılarını eksilerini karşılaştırmalısın,şuanda çalıştığın yerde uzunca bir süre çalıştığına göre işin hem devamlılığı hemde maaş olarak seni tatmin ediyormu ediyorsa pozisyon olarak ne durumdasın yarın devalt memuru olduğunda ihtimal memur olduğunda hangi pozisyonlarda olursun yani mezuniyet durumun nedir olabilecek memurluk görevin ne olur üçaşağı beş yukarı maaşınne olur bunları ölçüp tartmalısın 14 yıllık çalışmanın semeresini görüyorsan maaş olarakta tatmin ediyorsa bence rahatını bozma derim ama memurluğun haftasonu izni ve garantili iş olması cazip olabilir kararı verecek olan sensin burada eksiler ve artılar çok önemli bence....

Üst Alt