Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatı sökersem polis ceza yazar mı ve yazarsa ne kadar?

yousf

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arabamda sinyal kolu ve topuz aparatı var ben bunları çıkarsam polis çevirmesinde cezası nedir

Yaklaşık 7,8 aydır topuzsuz kullanıyorum 1 defa polis çevirdi sıkıntı olmadı.. fakat bilmiyorum belkide gözünden kaçtı incelemek

Tertibat takıldıktan sonra araç muayeneye göturulmesi gerekiyor mu? Bayi hiç bir şey söylemeden aracı alıp getirdik ama

Ruhsatta muayene tarihi yazıyor zaten

yeni sistemde tertibat takıldıktan sonra muayene gerekmiyor ..

Teşekkürler. Daha önce yaptıran araçlar muayeneye göturuyorlarmış biz mi hata yaptık dedim demekki değişiklilik yapılmış

Aynı aparatlar bendede olacak çok merak ettiğim bi konudur bu bilen arkadaş varsa bilgi verirse çok sevinirim.

Madde 39/2
"Sürücü belgesi sahiplerinin, sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araçları sürmeleri" 657 TL cezayı gerektirir (peşin ödenmezse 876 tl). Araç sahibi başkası ise, aynı miktar ceza araç sahibine de uygulanır.
Kaynak

Üst Alt