Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı araç alacağım. Önerilerinizi paylaşır mısınız?

rabale

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba
araç almayı düşünüyorum en uygun şekilde nereden alabilirim yakın zamanda araba alanlar bilgilerini paylaşabilirlermi

Saygılarımla,

Sıfır mı duşünüyosun yoksa 2. Elmi. ?

sıfır almayı düşünüyorum ama 2. elde olabilir

2012 c180 amg avantgarde beyaz 9000 km aracımı satıyorum.%90 ve üzeri özürlüye satılabilir. 0533 623 62 11<br/>

Engelinizi ve ne tip tertibat istediğinizi öğrenirsek; yardımcı olmaya çalışalım..

Engelinizi yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz

bende satıyorum RABALE 98 laguna klima 4 kapı otomatik aynalar otomatik otomatik vites hava yastığı abs v.s ilgilenirsen 0532 787 1289

ortapetik engelliyim iki ayağımıda kullanmak istemiyorum elden tertibatlı olucak eğer alabilirsem

bende aynı kardeş benim araç ona uyarlı elden tertibatlı

Renault Clio Sport Tourer bagajı da iyi iş görüyor.

merhaba
özel tertibatlıaldığım arcı bde başkası kullanabiliyormu cba

sen yanında olursan elbette kullanır mesela hastalandın abin yada kardeşin seni elbette hastaneye getirebilir yada buna benzer durumlarda kullanabilir başkası zarari durumlarda benim araç elden tertibatlı satıyorum bende 13.500 ze rabale

skoda octavia 1.2 tsi şiddetle tavsiye ederim... bagajıda çok büyük... aracı incele bence arkadaşım

Üst Alt