Videodaki joistik sistemi muhteşem.Buna benzer videoları daha önce izlemiştim.Akülü sandalye ile arabaya binip joistik sistemi ile aracı kontrol eden özel donanımlı araçlar.Ama Türkiyede şuan ki durumlara göre bunlarıgerçekleştirmek hayalden öteye geçmez.
Anladığım kadarı ile Hüseyin bey özel bir donanıma ihtiyaç duymadan ''otomatik vitesli'' bir aracı kullanabiliyor... Bana göre göstermelik bir tertibat yapacak ve bu şekilde kullanacak... Bu göstermelik tertibatla ilgili Hüseyin beye uygun hiçbir fikir aklıma gelmiyor doğrusu. Ama şu şekilde olabilir.
Elden kumandalı fren ve gaz sistemi. Bu sistem çok ucuza yaptırılabilir.Tek kolu olan bir insan için çok saçma ama göstermelik olduğu için aklıma bu geliyor şimdilik... Maliyede sorun çıkarmı bilemiyorum. Ama raporda özel bir açıklama yok
.Sadece özel tertibatlı dediği için bana görehiçbir sorun çıkmaz.Ama önce can güvenliği.elbette bu şekilde kullanmak sizin ve diğer bireylerin can güvenliğini tehlikeye atmıyorsa.En önemli nokta burası sanırım...