Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı araç kullanmasına gerek yoktur raporuna itiraz etmek!?

AhandaX

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Durumu özetlemek gerekirse ilk önce ehliyet için hastaneye başvurdum ve engelli B yazdılar sonrasında heyet raporu aldım fakat doktorların iş bilmezliğinden midir nedirse ortopedi doktoru fizik tedavi yüzde 0 vermiş emg de ağır hasar yazarken doktor hafif diye geçirerek yüzde 10 vermiş nöroloji
Not olarakda tertibata gerek yoktur yazmış e bundan 2 ay önce ehliyet raporunda neden tertibat yazılmış üstüne üstlük biz ehliyet altık engelli ve tertibatlı itiraz etsem süreç uzayacak bu raporlarla araç alınırmı ?
tsmn26s.JPG

djw3fnc.JPG

Uyarlanmış Vİtes Kolu, Park Freni, ve diğer kodlar var Ehliyet kodlarına göre alabilirsin ama Engelli Raporuna göre alamazsın
Özel tertibata ihtiyaç yoktur yazmış ama Engelli olduğun için verilen tertibatları kullanman gerekir kullanmazsan kasko sigorta ödeme yapmaz. Aracı engelli aracına çeviremezsin cezası falan var .

Merhaba

Öncelikle sürücü raporunuzda bi sıkıntı var 63 kodu Bu kodu komisyon veremez (b) TRAFİK KURULUŞLARINCA KULLANILACAK KODLAR)

Ayrıca araçta yolcu taşıyamaz sizden başkası araçta olmayacak Bu ehliyet işi çok sıkıntılı bence önce bunu çözmelisiniz benim düşüncem.

sürücü yönetmeliği
ehliyet kodları

@saimakdeniz,

Hocam o işler karışık ya Mesela Engelli % oranı belirtilen rapora Sürücü Olamaz,i Sürücü Olur, vs yazmamaları gerekiyor yazamıyorlar yani ama yazarlarsa da geçerli oluyor.
Ben Hastane de öyle 2 kişi ile karşılaştım itiraz etmeye çalışıyorlardı.

Yazmamaları gereken bir şeyi yazamamaları lazım yada yazsalar bile geçerli olmaması gerekiyor.

Üst Alt