Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı araç satışı için güncel deneyimi olan var mı?

efe0606

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrb,
5 yılı dolan özel tertibatlı araç satısı hakkında güncel bilgisi veya yakın zamanda satan var mı aracını?

Çünkü herkes birseyler diyor.
kimisi proje çizdrip tse ye gitmisş sonra noter satısı
kimisi proje çizdirip tse sonra tüv muyane satıs diyor

kimisi hiçbir işlem yapmadan direk noter ile satış yaptım diyor.

Nedir bu işin doğrusu ya son dönemde satış yapanlra bilgi verirse sevinrim.

Hiçbir işlem yapmadan direk noter satışı olursa alan arkadaş kendisi proje çizdirip TSE'ye onaylatması gerekiyor. Ben geçen sene sattım. Aparatlı araç olduğu için önce proje çizdirdim. Daha sonra o proje ile beraber TSE'ye gidip donanımı söktürdüm. TSE'den aldığım evrakla notere gidip devir işini hallettim. Artık TÜV muayenesi yok. TSE tespit muayenesi yapar.

çok teşekkür ederim.bu işlemleri hangi ilde hangi noterde yaptınız.
Trafiğe gidip araç üzerindeki hak mahrimiyeti kaldırıyor muyuz.

efe0606

Temmuz ayinda arac satisi yaptim. Once proje cizdirip sokum yaptim sonra tse onaylattim ordan noter satisi. OSTİM de usta muhendislik var internetten aratip telefonunu bulabilirsin proje + sokum 350 TL usta muhendislige hemen cok yakin tse var bakip 460 TL karsiliginda onay veriyorlar. 68. Noterde de serh kaldirma ve satis islemi ile islemi sonlandiriyorsunuz. Bilginize

çok teşekkür ederim.

EMNİYETETE TRAFİK SERH KALDIRMA FALAN İŞİMİZ YOK YANİ.TÜV TÜRK TE YOK.COK İYİ OLDU YA:eek:

yakın zamanda sıfır araç alan var mı tertibatlı olarak.ben 2015 te almıştım o zaman tertibat takılınca plaka çıkmadan tüv e götürdük yine öyle bir uygulama var mı ?

Üst Alt